Αλλαγή ωραρίου αποκομιδής απορριμμάτων στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Αλλαγή ωραρίου αποκομιδής απορριμμάτων στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Η αλλαγή ωραρίου στην αποκομιδή απορριμμάτων στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής θα φέρει άμεσα καλύτερα αποτελέσματα στην εικόνα της πόλης, όπως υποστηρίζει η δημοτική Αρχή.

Αντιρρήσεις φαίνεται, ωστόσο, να έχει το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής αναφορικά με την αλλαγή ωραρίου στην αποκομιδή απορριμμάτων και ο Δήμος σημειώνει τα ακόλουθα:

Κατανοούμε πλήρως την επιφυλακτικότητα που εκφράζει το Σωματείο Εργαζομένων στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, σχετικά με το πλάνο της διοίκησης να τροποποιήσει ένα μέρος από το καθημερινό ωράριο των δρομολογίων των απορριμματοφόρων και των πληρωμάτων της Υπηρεσίας Καθαριότητας, το οποίο εφαρμόζεται σε λίγες ημέρες με μοναδικό γνώμονα την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες. Όπως κάθε τι καινούργιο, ίσως ξενίζει στην αρχή, σίγουρα όμως πρόκειται για ένα νέο σχέδιο το οποίο θα φέρει άμεσα αποτελέσματα στην εικόνα που παρουσιάζει η πόλη.

Και αυτό γιατί, με το νέο πρόγραμμα της αποκομιδής των απορριμμάτων από τους δρόμους του Ηρακλείου πετυχαίνουμε:

  • Διεύρυνση της βάρδιας πληρωμάτων και απορριμματοφόρων σε πραγματική, πλέον, 24ωρη βάση, ούτως ώστε να αντιμετωπίζουμε άμεσα και καίρια τις οποιεσδήποτε ανάγκες, ακόμα και τις έκτακτες που τυχαίνουν στις λεγόμενες δύσκολες ώρες.
  • Εναρμονίζουμε τη λειτουργία της υπηρεσίας αποκομιδής των απορριμμάτων με το ωράριο της λειτουργίας του ΧΥΤΑ Φυλής, ώστε να χρειαζόμαστε λιγότερα δρομολόγια από και προς τον ΧΥΤΑ, κάτι που σημαίνει ότι τα απορριμματοφόρα μπορούν να μαζεύουν αποτελεσματικότερα τα σκουπίδια.
  • Εξοικονομούμε χρήματα που προέρχονται από τα δημοτικά τέλη, κατευθείαν, δηλαδή, από την τσέπη του δημότη.

Είμαστε βέβαιοι ότι η ανησυχία των εργαζομένων πηγάζει από την κοινή μας ευαισθησία για την απόδοση της καλύτερης δυνατής υπηρεσίας προς τους Ηρακλειώτες, από την ίδια αγάπη που έχουμε για το Ηράκλειο. Για αυτόν τον λόγο, δηλώνουμε ανοικτοί σε οποιοδήποτε διάλογο χρειαστεί είτε στο άμεσο μέλλον, είτε αργότερα, για να διορθωθούν καταστάσεις που τυχόν να χρειαστούν βελτίωση, τόσο στο συγκεκριμένο ζήτημα, όσο και στις υπόλοιπες λειτουργίες του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet