1,5 τόνο πλαστικά καπάκια… αντάλλαξαν με αμαξίδιο οι Ηρακλειώτες
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

1,5 τόνο πλαστικά καπάκια… αντάλλαξαν με αμαξίδιο οι Ηρακλειώτες

Την 5η Ιουλίου, Ευρωπαϊκή Ημέρα δράσης «Συλλογής Πλαστικών Καπακίων» επέλεξε, συμβολικά, το Σώμα Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για να παραδώσει κοντά στον 1,5 τόνο από πλαστικά καπάκια που είχε συλλέξει το προηγούμενο διάστημα από προσφορές πολιτών και επιχειρήσεων. Τα καπάκια παραδόθηκαν σε εταιρεία ανακύκλωσης, η οποία, με τη σειρά της, απέδωσε χρηματική επιταγή για να διατεθεί για αγορά αναπηρικού αμαξίδιου και να εξυπηρετήσει, έτσι, πολίτη του Δήμου, με ειδικές ανάγκες.

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συγχαίρει τους εθελοντές για την πρωτοβουλία τους και παραθέτει το δελτίο Τύπου του Σώματος:

Τον Απρίλιο του 2017 ξεκινήσαμε την καμπάνια μας για να μαζέψουμε πλαστικά καπάκια με σκοπό να αγοράσουμε αναπηρικό αμαξίδιο και να το δώσουμε μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας σε κάποιον δημότη μας (ενήλικα ή παιδί) που θα το έχει ανάγκη.

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση στις 5 Ιουλίου 2017 παραδώσαμε στην Εταιρεία Ανακύκλωσης «ΑΣΑ Ανακύκλωση Στερεών Αποβλήτων» περίπου 1.5 τόνους καπακιών και εξασφαλίσαμε το αντίτιμο για το αμαξίδιο.

Το φορτίο, περίπου 66 τεράστιες μαύρες σακούλες, φορτώθηκε στο φορτηγό με τη βοήθεια των εθελοντών.

Μαζί μας εκπρόσωποι του Δήμου, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα, Παντερή, ο εντεταλμένος για τον Εθελοντισμό δημοτικός σύμβουλος, κ. Οικονομίδης, και η εντεταλμένη σύμβουλος Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κα Αιβατζίδου-Ποριώτου, καθώς και η κα Σοφία Μάνεση εκπρόσωπος των Εκαιδευτηρίων Μάνεση που βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας και ενισχύουν κάθε μας δράση.

Ευχαριστούμε φορείς, δημότες, σχολεία για τη συνδρομή τους και ενημερώνουμε ότι η δράση «Συλλογή Καπακιών για καλό σκοπό συνεχίζεται και θα εξακολουθήσουμε να τα συγκεντρώνουμε στο γραφείο μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet