2,7 εκατ. ευρώ για ασφαλτοστρώσεις διαθέτει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στη φετινή εργολαβία
Ηράκλειο

2,7 εκατ. ευρώ για ασφαλτοστρώσεις διαθέτει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στη φετινή εργολαβία

Νέο γύρο έργων αποκατάστασης και βελτίωσης του οδοστρώματος σε δρόμους της πόλης ξεκίνησε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, η εκκίνηση έγινε από την περιοχή της Καναπίτσας και την οδό Αττικής, όπου ήδη τα συνεργεία φρεζάρουν το δρόμο για να πέσει τις επόμενες ημέρες η νέα άσφαλτος. Θα ακολουθήσουν αμέσως μετά οι οδοί Χλόης, Σωκράτους και Δάφνιδος, ενώ ανάλογες εργασίες θα γίνουν σε μία ευρεία λίστα δρόμων σε όλη την πόλη, σημεία που χρίζουν παρέμβασης και τα οποία είτε έχει εντοπίσει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, είτε αποτελούν αιτήματα των δημοτών. Ακόμη, η δημοτική αρχή σημειώνει ότι με τα 2,7 εκατομμύρια ευρώ που διαθέτει από ίδιους πόρους για αυτόν το νέο κύκλο εργολαβίας μπορούν να καλυφθούν αρκετά χιλιόμετρα νέων ασφαλτοστρώσεων.

Ο αντιδήμαρχος Υπηρεσιών Ηλίας Μπάρμπας δηλώνει σχετικά:

«Ζητάμε την κατανόηση και τη συνεργασία των συμπολιτών μας για αυτές τις λίγες, ανά δρόμο, ημέρες, που θα κρατήσουν τα έργα. Πιστεύουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει όλους, καθώς η πόλη θα αποκτήσει πιο ασφαλείς και πιο λειτουργικές διαδρομές. Σεβόμαστε τις οδηγίες της Τεχνικής Υπηρεσίας αναφορικά με την στάθμευση των οχημάτων τις ημέρες των εργασιών ώστε να πετύχουμε όλοι μαζί το καλύτερο δυνατό για το Ηράκλειο».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος αναφέρει:

«Οι ασφαλτοστρώσεις είναι από τους τομείς που δώσαμε βάρος και βάλαμε μπροστά από τις πρώτες ημέρες της θητείας της δημοτικής μας αρχής, καθώς ξέραμε και ξέρουμε τις ανάγκες της πόλης. Εργολαβίες ασφαλτοστρώσεων, λοιπόν, πραγματοποιήσαμε και πραγματοποιούμε κάθε χρονιά, με προτεραιότητα εκεί που υπάρχει η μεγαλύτερη ανάγκη. Συνεχίζουμε, με τον ίδιο ζήλο, με εντατικότερους ρυθμούς για το Ηράκλειο που θέλουμε, για το Ηράκλειο που αξίζουμε».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet