Επίσημη πρώτη της δημόσιας διαβούλευσης για εκπόνηση του ΣΒΑΚ Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Ποιότητα Ζωής

Επίσημη πρώτη της δημόσιας διαβούλευσης για εκπόνηση του ΣΒΑΚ Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Την πρώτη συνάντηση στη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης, πάνω στην πορεία για την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας της πόλης, διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019στις 11 το πρωί καλεί στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου (3ος όροφος δημαρχείου, Στ. Καραγιώργη 2) τους εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων, των συλλόγων, των φορέων, των επαγγελματιών, αλλά και όσους κατοίκους του Ηρακλείου επιθυμούν να συμμετέχουν, αφενός για να τους παρουσιαστεί αναλυτικά ο στόχος και ο σκοπός του ΣΒΑΚ, αφετέρου να καταγραφούν οι πρώτες απόψεις πολιτών και φορέων για τα υφιστάμενα τοπικά προβλήματα κινητικότητας.

Πριν από λίγες ημέρες ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, υπέγραψε τη σύμβαση με τον ανάδοχο μελετητή, που ανέλαβε την εκπόνηση του Σχεδίου, και θέτει άμεσα σε εφαρμογή τα πρώτα βήματα, τα οποία ξεκινούν με τον διάλογο σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας.

Μέσα από τη διαβούλευση – καθώς θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις – θα καταγραφούν τα προβλήματα του παρόντος και οι απαιτήσεις για το μέλλον, ώστε το ΣΒΑΚ να αποτελέσει το εργαλείο που θα βελτιώσει τον χάρτη της κινητικότητας στο Ηράκλειο, ως οδηγός των έργων και των παρεμβάσεων της επόμενης δεκαετίας, με στόχο το Ηράκλειο να γίνει ένα προάστιο ακόμα πιο φιλικό προς τους πολίτες και το περιβάλλον.

Πρόσκληση στην 1η συνάντηση στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης για το ΣΒΑΚ Δήμου Ηρακλείου Αττικής
ΣΒΑΚ Δήμου Ηρακλείου Αττικής / αφίσα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet