Λ. Κεφαλογιάννη: Βάζουμε μπροστά την ανάπλαση του οδικού δικτύου της Περιφέρειας, εντός και η Λεωφ. Ηρακλείου
Ποιότητα Ζωής

Λ. Κεφαλογιάννη: Βάζουμε μπροστά την ανάπλαση του οδικού δικτύου της Περιφέρειας, εντός και η Λεωφ. Ηρακλείου

Την ανάπλαση των λεωφόρων του οδικού δικτύου της Αττικής, που ανήκουν στην αρμοδιότητά της, θέλει να βάλει μπροστά η Περιφέρεια Αττικής ξεκινώντας από τους πρώτους μήνες του 2020. Οι εργασίες περιλαμβάνουν την ασφαλτόστρωση των προβληματικών σημείων σε μεγάλους δρόμους, την επιδιόρθωση κιγκλιδωμάτων και πεζοδρομίων και την δημιουργία περαιτέρω υποδομών, όπου χρειάζεται, προκειμένου να γίνουν πιο ασφαλείς για τους πολίτες. Τα παραπάνω ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

Σε σχετική ερώτηση για το εάν στο πακέτο των αναπλάσεων περιλαμβάνεται και η Λεωφόρος Ηρακλείου, κατά μήκος των ορίων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, η κ. λ. Κεφαλογιάννη τόνισε ότι η μεγάλη αυτή παρέμβαση έχει ενταχθεί στον προγραμματισμό των τεχνικών έργων της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με την καινούργια μελέτη που έχει εκπόνηση ο Δήμος, και θα ξεκινήσει μόλις ολοκληρωθούν και οι τελευταίες, απαιτούμενες διαδικασίες.

Όπως υπογράμμισε η αντιπεριφερειάρχης, η ανάπλαση της Ηρακλείου σε έναν δρόμο σύγχρονο, ασφαλή, λειτουργικό, με υποδομές, που θα εξυπηρετεί την τοπική και υπερτοπική κυκλοφορία, είναι στις κορυφαίες θέσεις της ατζέντας των έργων της Περιφέρειας και του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, εκφράζοντας τη σιγουριά της ότι σε αγαστή συνεργασία με τη δημοτική αρχή του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου, Δήμος και Περιφέρεια θα καταφέρουν να υλοποιήσουν αυτό το έργο, που αποτελεί ζητούμενο δεκαετιών για την πόλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet