«Ανάπτυξη δεξιοτήτων αυτογνωσίας και καλής επικοινωνίας» στον Κύκλο Διά Βίου Εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Πολιτισμός

«Ανάπτυξη δεξιοτήτων αυτογνωσίας και καλής επικοινωνίας» στον Κύκλο Διά Βίου Εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Ένα ταξίδι στην αυτογνωσία που θα οδηγήσει στη βελτίωση του τρόπου που επικοινωνούμε με τους γύρω μας προσφέρει η επόμενη διάλεξη του Κύκλου Διά Βίου Εκπαίδευσης, του προγράμματος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής που ξεκίνησε φέτος πιλοτικά, στην κατεύθυνση της διαρκούς κατάρτισης και επιμόρφωσης.

Το θέμα της διάλεξης είναι η «Ανάπτυξη δεξιοτήτων αυτογνωσίας και καλής επικοινωνίας» με ομιλήτρια την Βίκυ Τσιανίκα, δημοσιογράφο, σύμβουλο ψυχικής υγείας και θεατρολόγο, η οποία δίνει ραντεβού με τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν τη συνάντηση την Τετάρτη 8 Μαΐου στις 18.30 στην κεντρική αίθουσα του δημοτικού Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μέσα από μια διαδραστική διαδικασία, η Βίκυ Τσιανίκα θα αποκαλύψει τεχνικής με τις οποίες μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και να κατακτήσουμε τεχνικές επικοινωνίας που θα ενισχύσουν τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Για τη συμμετοχή σε οποιοδήποτε σεμινάριο του Κύκλου δεν απαιτείται πρότερη δήλωση παρουσίας. Σε αυτόν το αρχικό στάδιο, οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες μπορούν να προσέρχονται την ημέρα και την ώρα της συνάντησης και να δηλώσουν επί τόπου τη συμμετοχή τους. Η παρακολούθηση όλων των διαλέξεων είναι εντελώς δωρεάν.

Εάν κάποιος ή κάποια δεν κατάφερε να παρακολουθήσει κάποια συνάντηση για την οποία ενδιαφερόταν, μπορεί να βρει μαγνητοσκοπημένες όλες τις μέχρι τώρα διαλέξεις στην ιστοσελίδα του Δήμου iraklio.gr, ενότητα Προγράμματα, ακολούθως Κύκλος Διά Βίου Εκπαίδευσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet