Η Ρ. Δούρου στην Art3Age 2019 στο Ηράκλειο Αττικής
Περιφέρεια Αττικής

Η Ρ. Δούρου στην Art3Age 2019 στο Ηράκλειο Αττικής

Στα εγκαίνια της Art3Age με θέμα «Ζωγραφίζω όπως αναπνέω» – Picasso, της εικαστικής έκθεσης ερασιτεχνών δημιουργών ηλικίας 50 ετών και άνω από Δήμους όλης της Αττικής, την οποία διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, έδωσε το παρών χθες, Δευτέρα 8 Απριλίου 2019, η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.

Η έκθεση πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, με στόχο να δώσει βήμα έκφρασης σε επίδοξους καλλιτέχνες μεγαλύτερης ηλικίας, κυρίως τα μέλη των ΚΑΠΗ Δήμων που παρακολουθούν μαθήματα εικαστικών στις δημοτικές δομές. Φέτος συμμετέχουν ΚΑΠΗ από 17 Δήμους.

Ρ. Δούρου: Η έμπνευση δεν έχει ηλικία

Η Ρένα Δούρου έκανε λόγο για μία σημαντική πρωτοβουλία, ενώ απευθυνόμενη σε όλους όσοι επιλέγουν τη συμμετοχή, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μας δίνετε το καλό παράδειγμα. Το μεγάλο μάθημα της ζωής μέσα από την τέχνη, της τέχνης ως τρόπου ζωής, χωρίς όρια ηλικίας. Γιατί η τέχνη είναι έμπνευση. Και η έμπνευση δεν έχει ηλικία. Και όπως έλεγε ο Πικάσο, “χρειάζεται πολύς καιρός για να γίνει κάποιος νέος”». «Εσείς με την τέχνη, τα έχετε καταφέρει. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου» υπογράμμισε η ίδια.

Την περιφερειάρχη συνόδευαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κώστας Ζαχαριάδης, Γιώργος Μπαλάφας, Αιμιλία Τζίβα, καθώς και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Άγγελος Αρσενόπουλος, Δημήτρης Γραμματικάκης και Κατερίνα Μαλακού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet