Οι μαθητές των τμημάτων μουσικής του Δήμου Ηρακλείου Αττικής παίζουν για το κοινό
Πολιτισμός

Οι μαθητές των τμημάτων μουσικής του Δήμου Ηρακλείου Αττικής παίζουν για το κοινό

Δύο ξεχωριστές συναυλίες στον χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου δίνουν οι μαθητές των τμημάτων μουσικής του Δήμου Ηρακλείου Αττικής κλείνοντας τη φετινή περίοδο των μαθημάτων και παρουσιάζοντας στο κοινό τους καρπούς των σπουδών τους. Την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 στις 20:30 παίζουν οι μαθητές των τμημάτων πιάνου με δασκάλα τη Λένα Καρπούζη, ενώ την Πέμπτη 27 Ιουνίου, επίσης, στις 20.30 οι αντίστοιχοι των τμημάτων κιθάρας με δάσκαλο τον Άλκη Αναστόπουλο. Φυσικά, και στις δύο συναυλίες η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο (Κουντουριώτου & Νεότητος).

Τα μαθήματα μουσικών οργάνων προσφέρονται δωρεάν σε όλους τους Ηρακλειώτες – παιδιά και ενήλικες – σε μια δράση που διοργανώνει ο Δήμος μέσα από το Τμήμα Πολιτισμού.

«Στόχος του προγράμματος ήταν και είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους συνδημότες μας να ανακαλύψουν και να καλλιεργήσουν το ταλέντο και την αγάπη τους στη μουσική, πολλώ δε μάλλον σε όσους δεν είχαν τα οικονομικά μέσα να το πράξουν. Ήταν τέτοιο το ενδιαφέρον που έδειξαν οι συμπολίτες μας που μας κάνει ήδη να επεξεργαζόμαστε τις δυνατότητες επέκτασης των μαθημάτων από τη νέα σεζόν. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε», σχολιάζει η αντιδήμαρχος Δέσποινα Αϊβατζίδου-Ποριώτου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet