ΣΒΑΠ: Πλήθος κόσμου στην έναρξη του 1ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Βορείων Προαστίων
Πολιτισμός

ΣΒΑΠ: Πλήθος κόσμου στην έναρξη του 1ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Βορείων Προαστίων

Με δύο εξαιρετικές παραστάσεις που καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές στη σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου Αττικής «Ηλέκτρα Αποστόλου» ξεκίνησε το 1ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Βορείων Προαστίων.

Τα τρία μονόπρακτα «Ο άλλος γιος» του Λουίτζι Πιραντέλλο, «Ο Άνεργος» και «Η πάλη» του Γιώργου Σκούρτη, απέδωσε εξαιρετικά η θεατρική ομάδα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής «Βάσω Παπαθεοδώρου – Μπελίτση». Τη δεύτερη μέρα παρουσιάστηκε το θεατρικό έργο του Νιλ Σάιμον «Οι ηλίθιοι». Ένα έργο με ισχυρό συμβολισμό και «έξυπνους» διαλόγους, απέδωσαν με περισσό υποκριτικό ταλέντο, οι καλλιτέχνες του Θεατρικού Εργαστηρίου Χαλανδρίου σε σκηνοθεσία της Αγνής Χιώτη.

Πλήθος κόσμου απόλαυσαν δύο όμορφες παραστάσεις από ερασιτέχνες ηθοποιούς, που δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα από τους επαγγελματίες του θεάτρου, όπως αναφέρει ο ΣΒΑΠ.

Υπενθυμίζεται ότι το 1ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Βορείων Προαστίων συνδιοργανώνεται από τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων και τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής.

Στο τέλος της παράστασης, η υπεύθυνη του Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου, αντιδήμαρχος Μαίρη Ιγγλέση και η αντιδήμαρχος Διοίκησης Μαριάννα Ζούρου, ευχαρίστησαν τους εκπροσώπους του ΣΒΑΠ τους Γιώργο Κουράση και Παύλο Καμάρα για τη συνεργασία, οι οποίοι με την σειρά τους συνεχάρησαν τους συντελεστές της παράστασης και τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής για το σημαντικό έργο που επιτελεί στον τομέα του Πολιτισμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet