Συναυλία με τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο με την Ελένη Φιλίνη στην πλατεία Αγ. Λουκά στο Π. Ηράκλειο
Πολιτισμός

Συναυλία με τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο με την Ελένη Φιλίνη στην πλατεία Αγ. Λουκά στο Π. Ηράκλειο

Ένα καλοκαιρινό ταξίδι στα τραγούδια του παλιού, καλού ελληνικού κινηματογράφου ετοίμασαν και παρουσιάζουν στους Ηρακλειώτες η γνωστή ηθοποιός Ελένη Φιλίνη και η ορχήστρα της στη συναυλία που διοργανώνουν ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και η Περιφέρεια Αττικής, την Τετάρτη 28 Ιουλίου, στις 21:00, στην πλατεία Αγ. Λουκά, με δωρεάν είσοδο για όλους.

Από τον Χατζιδάκι, τον Μαρκόπουλο έως τον Πλέσσα, τον Κατσαρό και τους άλλους συνθέτες, η Ελένη Φιλίνη θα τραγουδήσει, παρέα με το κοινό, τις πιο γνωστές μελωδίες, από το ελληνικό σινεμά του χθες, τα τραγούδια που ακόμα και σήμερα θυμόμαστε με νοσταλγία, σημειώνουν οι διοργανωτές.

Στη συναυλία θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγειονομικής προστασίας που ισχύουν για τις σχετικές εκδηλώσεις. Για τον λόγο αυτόν, η παρακολούθηση της εκδήλωσης θα γίνει με ελεύθερη είσοδο, αλλά αφού έχει προηγηθεί κράτηση, με τους εξής δύο τρόπους:

  • Μέσω mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected], όπου θα αναγράφεται ως θέμα «Συναυλία Ελένη Φιλίνη» και στο περιεχόμενο το ονοματεπώνυμο των ενδιαφερόμενων να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Σε εύλογο χρονικό διάστημα το τμήμα Πολιτισμού θα στείλει απαντητικό μήνυμα με την επιβεβαίωση της κράτησης.
  • Τηλεφωνικά στον αριθμό: 213 2000103, Δευτέρα 26 έως Τετάρτη 28 Ιουλίου, από το πρωί έως τις 14:30.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στο περιθώριο της συναυλίας θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα κοκ) από όσους θέλουν να καταθέσουν την προσφορά τους για την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet