Το 2ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στο Ηράκλειο Αττικής από 19 έως 26/9
Πολιτισμός

Το 2ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στο Ηράκλειο Αττικής από 19 έως 26/9

Το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η αυλαία σηκώνεται και από την Τρίτη 19/9 έως την Τρίτη 26/9 ερασιτεχνικοί θίασοι από σχολεία, συλλόγους και θεατρικές ομάδες των βορείων προαστείων παίζουν στην σκηνή του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου & Νεότητος) ανεβάζοντας γνωστές ή και πρωτότυπες παραστάσεις από το ελληνικό και διεθνές θέατρο. Το 2ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου είναι μια συνεργασία του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου με τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και έχει ελεύθερη είσοδο σε όλες τις παραστάσεις.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που η ιδέα που είχαμε πέρσι να φέρουμε κοντά ερασιτεχνικούς θιάσους από τις πόλεις της περιοχής των βορείων προαστίων αγκαλιάστηκε τόσο από τον κόσμο, ώστε μας οδήγησε φέτος να οργανώσουμε το 2ο Φεστιβάλ, για 2η συνεχόμενη χρονιά», σχολιάζει η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Μαίρη Ιγγλέση.

«Η φιλοσοφία της δημοτικής μας αρχής ήταν και είναι να προάγουμε τον πολιτισμό όχι μόνο με την έννοια του να φέρνουμε γνωστούς καλλιτέχνες στις εκδηλώσεις του Δήμου, αλλά να δίνουμε συνεχώς βήμα και σε απλούς ανθρώπους που θέλουν να εκφραστούν μέσα από το θέατρο, τη μουσική και τις υπόλοιπες τέχνες. Με ικανοποίηση βλέπω ότι στο φετινό Φεστιβάλ συμμετέχουν παιδιά του Ηρακλείου αλλά και η πάντα δραστήρια Θεατρική Σκηνή του Δήμου μας», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του 2ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet