Εγγραφές στη Δημιουργική & Καλλιτεχνική Απασχόληση Δήμου Ηρακλείου
Πολιτισμός

Εγγραφές στη Δημιουργική & Καλλιτεχνική Απασχόληση Δήμου Ηρακλείου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα προγράμματα Δημιουργικής & Καλλιτεχνικής Απασχόλησης για παιδιά, αλλά και ενήλικες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την περίοδο 2016 – 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για την εγγραφή τους στα γραφεία της δημοτικής επιχείρησης, ΚΕΑΕΔΗΑ ΑΕ-ΟΤΑ, (1ος όροφος δημαρχείου, Στ. Καραγιώργη 2 & Μαρίνου Αντύπα), Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00 – 18:30.

Δημιουργική & Καλλιτεχνική Απασχόληση στον Δήμο Ηρακλείου ΑττικήςΤα τμήματα που θα διδάσκονται φέτος:

  • Στον Τεχνοχώρο Picadilly (Κουντουριώτου 20Α): Decoupage, Ζωγραφική, Αγιογραφία, Κεραμική, Κόσμημα, Ψηφιδωτό, Διακοσμητική, Πλέξιμο, Θέατρο, Μαριονέτα.
  • Στο δημαρχείο (Στ. Καραγιώργη 2 & Μαρ. Αντύπα): Πιάνο & Κλασσική Κιθάρα.

Τηλέφωνο για περισσότερες πληροφορίες: 213 2000205.

Για τις εγγραφές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι δραστηριότητες οργανώνονται ανά μάθημα, σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής των αιτούντων. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η πληρωμή εγγραφής.

«Για μία ακόμη χρονιά η νέα δημοτική Αρχή ξεκινά ένα φιλόδοξο πρόγραμμα δραστηριοτήτων στο πλαίσιο του προγράμματος Δημιουργικής Απασχόλησης. Μετά τις αναβαθμίσεις των αιθουσών και του τεχνικού εξοπλισμού που έγιναν τα δύο προηγούμενα χρόνια, φέτος ήρθε η στιγμή να εμπλουτίσουμε ακόμη περισσότερο τις προσφερόμενες ειδικότητες», δηλώνει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

«Με αυτά τα προγράμματα ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής έρχεται να βοηθήσει στη δημιουργική αναζήτηση του καθένα από εμάς», το μήνυμα του αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Μανώλη Κουτσογιαννάκη.

«Μέσα από αυτή την επιτυχημένη πολιτιστική «επένδυση» φιλοδοξούμε να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας στιγμές ποιοτικής ψυχαγωγίας, δημιουργίας και πνευματικής καλλιέργειας», το αντίστοιχο του προέδρου της ΚΕΑΕΔΗΑ, Μάνου Βαβουράκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet