Για έργα του Ηρακλείου Αττικής συζήτησαν Ν. Μπάμπαλος και Λ. Κεφαλογιάννη
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Για έργα του Ηρακλείου Αττικής συζήτησαν Ν. Μπάμπαλος και Λ. Κεφαλογιάννη

Σε στενότερο πλαίσιο συνεργασίας ανάμεσα σε Δήμο Ηρακλείου Αττικής και Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να υλοποιηθούν ακόμα περισσότερα έργα και παρεμβάσεις στην πόλη που θα αναβαθμίσουν περαιτέρω τις υποδομές και τις υπηρεσίες προς τους Ηρακλειώτες, συμφώνησαν ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος, και η νέα αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη, σε συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές στο γραφείο της κ. Κεφαλογιάννη.

Ο δήμαρχος και η αντιπεριφερειάρχης εξέτασαν το χρονοδιάγραμμα για όλα τα έργα που αφορούν στη σύμπραξη Δήμου και Περιφέρειας: όσα δηλαδή είναι σε εξέλιξη και χρηματοδοτούνται από τα περιφερειακά προγράμματα, όσα είναι ενταγμένα στον προγραμματισμό του επόμενου διαστήματος, όπως η ανάπλαση της Λεωφόρου Ηρακλείου, αλλά και όσα αποτελούν πάγιες ή νέες διεκδικήσεις από πλευράς της δημοτικής αρχής, με χαρακτηριστικότερη την απόκτηση του Κτήματος Φιξ.

«Η δημοτική μας αρχή είναι πάντα έτοιμη να συνεργαστεί με οποιονδήποτε φορέα μπορεί να συμβάλει στο να πετύχουμε τον στόχο μας, το Ηράκλειο να γίνεται κάθε ημέρα ακόμα καλύτερο. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την Περιφέρεια Αττικής που αποτελεί πηγή άντλησης πόρων τόσο για τα έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα στην πόλη, όσο και για τις μεγαλόπνοες παρεμβάσεις που είτε αλλάζουν τη φυσιογνωμία του Δήμου, είτε λύνουν χρόνια προβλήματα. Χαίρομαι που η αντιπεριφερειάρχης κ. Κεφαλογιάννη και ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης είναι δύο άνθρωποι που ακούνε και συμμερίζονται τα αιτήματά μας», σχολιάζει ο κ. Νίκος Μπάμπαλος.

Λεωφόρος Ηρακλείου / Κτήμα Φιξ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet