Γ. Παπαδημητρίου: Δήμαρχε ασχολήσου σοβαρά με τα προβλήματα των σχολείων του Ηρακλείου Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Γ. Παπαδημητρίου: Δήμαρχε ασχολήσου σοβαρά με τα προβλήματα των σχολείων του Ηρακλείου Αττικής

Για παραμέληση των σχολικών μονάδων του Ηρακλείου Αττικής κατηγορεί τη διοίκηση του δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου ο επικεφαλής της παράταξης Ηράκλειο Μαζί, Γιώργος Παπαδημητρίου.

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Παπαδημητρίου αναφέρει:

«Η παραμέληση των σχολείων του Ηρακλείου Αττικής είναι πια οφθαλμοφανής σε όλους. Τα σχολεία μας πάσχουν σε όλα τα επίπεδα. Μετά την κατάρρευση του στεγάστρου στο 1ο Γυμνάσιο, ακολούθησε η αποκοπή του ρεύματος(!) από τη ΔΕΗ στο 3ο Δημοτικό και 6ο Γυμνάσιο, επειδή δεν υπήρχαν τα απαραίτητα πιστοποιητικά για τη λειτουργία τους – και την ασφάλειά τους. Ανήκουστα πράγματα για τη συντριπτική πλειοψηφία των Δήμων της χώρας, δυστυχώς καθημερινότητα για τον Δήμο μας.

Έχουμε θέσει τα θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο, από την αρχή ακόμα της τρέχουσας θητείας, με εισηγητή τον κ. Αθ. Μήνα. Συνεχίσαμε σε όλη τη διάρκεια της τρέχουσας θητείας. Δυστυχώς η δημοτική αρχή απαξιεί να λάβει υπόψη της τις επισημάνσεις της αντιπολίτευσης και των φορέων της εκπαίδευσης, οδηγώντας τα πράγματα σε κατάρρευση (κυριολεκτικά).

Καλούμε τη δημοτική αρχή του κ. Μπάμπαλου να αλλάξει ρότα και στο υπόλοιπο της θητείας της να ασχοληθεί στα σοβαρά με τα προβλήματα των σχολείων μας. Να προβεί άμεσα στους απαραίτητους ελέγχους ασφαλείας,  διασφαλίζοντας τη λειτουργία και την καθημερινότητα των σχολικών μονάδων, με προεξάρχοντα τον αντισεισμικό (για τον οποίο έχει χρηματοδοτηθεί εδώ και 10 μήνες) και να παρέμβει άμεσα, όπου αυτό απαιτηθεί.

Η αλαζονική  συμπεριφορά της αποτελεί πλέον πηγή κινδύνων για τους μαθητές του Ηρακλείου Αττικής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet