Γ. Παπαδημητρίου: Υπερψηφίσαμε απευθείας αγορά οικοπέδου «Βουναλάκι» στο Ηράκλειο – «Απόλυτος μονάρχης» ο δήμαρχος
Πολιτική

Γ. Παπαδημητρίου: Υπερψηφίσαμε απευθείας αγορά οικοπέδου «Βουναλάκι» στο Ηράκλειο – «Απόλυτος μονάρχης» ο δήμαρχος

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργος Παπαδημητρίου, (παράταξη Ηράκλειο Μαζί) καταγγέλλει «για μια ακόμα φορά μικροπολιτική από τον δήμαρχο της πόλης, κ. Μπάμπαλο», αναφέροντας ότι «στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (24/3/2021) υπερψηφίσαμε την απευθείας αγορά για το οικόπεδο “Βουναλάκι”, επί της Λ. Ηρακλείου στο Παλαιό Ηράκλειο».

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο κ. Παπαδημητρίου σημειώνει τα εξής:

Στην επιτροπή για τις διαδικασίες της απόκτησης συμμετείχε εκ μέρους μας ο κ. Μήνας και οι κ.κ. Κουτρούλης, Τζίβα και Βλαντή από την αντιπολίτευση.

Το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο υπερψήφισαν οι παρατάξεις:

  • Ηράκλειο Μαζί.
  • Πνοή για το Ηράκλειο.
  • Δίκτυο Πολιτών.
  • Λαϊκή Συσπείρωση.

Από τα γεγονότα προκύπτει ότι η αντιπολίτευση συνέβαλε και συμμετείχε στη θετική απόφαση.

Ακόμα και όσοι δεν ψήφισαν την πρόταση είχαν απολύτως βάσιμους λόγους, αφού για μια ακόμα φορά η προχειρότητα διέκρινε την πρόταση της διοίκησης: ο κωδικός για την αγορά δεν έχει χρήματα, γεγονός που δημιουργεί σοβαρές αμφιβολίες για το σύννομο της απόφασης. Και ενώ ζητήθηκε η αναβολή του θέματος, προκειμένου να γίνει η σωστή διαδικασία, η δημοτική αρχή αρνήθηκε.

Δυστυχώς και εδώ, για ακόμα μια φορά ο κ. Μπάμπαλος αντί να τονίσει τη διαπαραταξιακή συναίνεση προσπαθεί να αποκομίσει μικροπολιτικά οφέλη.

Την ώρα που στο Συμβούλιο εκφράστηκαν σοβαρές αμφιβολίες για τη σκοπιμότητα αυτής της κίνησης (σύνδεση με κτήμα Φιξ, προτεραιότητα, αντικειμενική τιμή κ.λπ.) και παρ’ όλα αυτά εμείς κάνουμε την υπέρβαση, ο κ. Μπάμπαλος συμπεριφέρεται ως απόλυτος μονάρχης.

Αυτές οι συμπεριφορές βλάπτουν τον Δήμο μας, δεν του αξίζουν. Εάν θέλουμε να πάμε μπροστά πρέπει ο κ. Μπάμπαλος να ξεπεράσει τον εαυτό του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet