Γ. Ράγκος: Υπήρχε πρόβλημα να διαχειριστούμε τη νίκη μας το 2014
Πολιτική

Γ. Ράγκος: Υπήρχε πρόβλημα να διαχειριστούμε τη νίκη μας το 2014

Την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, σε ανοικτή συνέλευση μελών της δημοτικής κίνησης Ρήξη και Ανατροπή στο Ηράκλειο, αποφασίστηκε η συγκρότηση καινούργιας δημοτικής κίνησης υπό τον τίτλο «Κόκκινη Ρωγμή – Αγώνας, Ρήξη, Ανατροπή στο Ηράκλειο και ο επικεφαλής της, Γιώργος Ράγκος, μίλησε για τους στόχους της νέας πρωτοβουλίας, σε συνέντευξή του στον «Επικοινωνία 94FM» και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Ήταν μονόδρομος να δημιουργήσουμε μια άλλη δημοτική παράταξη για να κατεβούμε στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, από τη στιγμή που ο κ. Ταβουλάρης ως νόμιμος εκπρόσωπος κρατάει το όνομα. Παρόλα αυτά κρατάμε τα καλά αυτής της εμπειρίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ράγκος.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι υπήρξε πρόβλημα στη διαχείριση της νίκης του 2014, που είχε ως αποτέλεσμα την αυτόνομη πορεία του Δημήτρη Ταβουλάρη από τα μέσα της θητείας κι έπειτα.

«Στόχος μας να αναδείξουμε τα βασικά προβλήματα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, που ξεκινούν από το νομοθετικό πλαίσιο και όχι από τον εκάστοτε δήμαρχο» δήλωσε ο κ. Ράγκος, o οποίος παράλληλα χαρακτήρισε ως παγίδα την εφαρμογή της απλής αναλογικής, γιατί δημιουργεί συναινέσεις που τις θέλει το σύστημα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου Ράγκου στο παρακάτω link:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet