Δημήτρης Ταβουλάρης: Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι!
Πολιτική

Δημήτρης Ταβουλάρης: Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι!

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για κάθοδό του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές άφησε ο δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής και επικεφαλής της παράταξης Ρήξη και Ανατροπή, Δημήτρης Ταβουλάρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Επικοινωνία 94FM» και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Συζητάμε μεταξύ άλλων και το ενδεχόμενο επανακαθόδου μας… Η Ρήξη και Ανατροπή υπάρχει, δεν έχει διαλυθεί και θα συνεχίσει να υπάρχει και να υπηρετεί όσους την ψήφισαν, μέχρι τις 31 Αυγούστου», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Ταβουλάρης.

Ο ίδιος, σχολιάζοντας τα ενδοπαραταξιακά προβλήματα που εμφανίστηκαν μέσα στη θητεία και που οδήγησαν στη διασπαστική κίνηση μίας μερίδας στελεχών, δήλωσε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του οποιουδήποτε να φύγει και να κάνει άλλη δημοτική κίνηση, χωρίς όμως να οικειοποιείται το όνομα της παράταξης.

«Υπάρχουν αρκετές παροιμίες, αλλά αυτή που ταιριάζει περισσότερο στην περίσταση είναι ότι εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι», υπογράμμισε ο Δημήτρης Ταβουλάρης

Και πρόσθεσε: «Είναι γεγονός ότι ξεκινήσαμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, με δυναμική και μαχητικά. Η στάση μας ήταν συνεπής στο Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν ήταν στείρα η αντιπολίτευσή μας. Δεν κάναμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, αλλά αντιπαρατεθήκαμε δυναμικά σε ζητήματα ουσίας, όπως για παράδειγμα ο προϋπολογισμός του Δήμου μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet