Ηράκλειο Πολιτών: Σοβαρά προβλήματα στα σχολεία της πόλης
Πολιτική

Ηράκλειο Πολιτών: Σοβαρά προβλήματα στα σχολεία της πόλης

Σοβαρά προβλήματα στα σχολεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής καταγράφει με ανακοίνωσή του ο Γιώργος Παπαδημητρίου, επικεφαλής Ηράκλειο Πολιτών, ο οποίος επιρρίπτει ευθύνες στη δημοτική αρχή για την κατάσταση. Καλεί, μάλιστα, τη διοίκηση του Ν. Μπάμπαλου να βάλει τα σχολεία σε απόλυτη προτεραιότητα.

Η πλήρης ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η κατάσταση με τα σχολεία Δήμου Ηρακλείου Αττικής αποδεικνύεται ολοένα και χειρότερη.

  • Πριν κάποιο χρονικό διάστημα μαθητής του 4ου Δημοτικού Σχολείου τραυματίστηκε, επειδή σχολείο και εργοτάξιο λειτουργούν ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο! Κατά τον κ. Μπάμπαλο έφταιγαν οι δασκάλες που “δεν πρόσεχαν” και όχι οι οικοδομικές εργασίες, τα υλικά και οι λαμαρίνες που βρίσκονται στον χώρο την ώρα που παίζουν μικρά παιδιά.
  • Πριν λίγες ημέρες σοβάς πολλών τετραγωνικών μέτρων κατέρρευσε στο 3ο ΓΕΛ. Ευτυχώς το συμβάν έγινε νύχτα και όχι την ώρα των πανελληνίων εξετάσεων που διεξάγονται στο συγκεκριμένο σχολείο.

Τα συμβάντα αυτά ακολουθούν και πολλά άλλα, προηγουμένων ετών, όπως η κατάρρευση του στεγάστρου στο πρώτο γυμνάσιο, με εγκλωβισμό 4 ατόμων, η κατάρρευση σοβά οροφής στο 1ο δημοτικό σχολείο, σοβάδες οροφής στο 6ο δημοτικό σχολείο και άλλα πολλά.

Τα σχολεία και η ασφάλεια των μαθητών δεν είναι η προτεραιότητα της διοίκησης του κ. Μπάμπαλου και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά

Καλούμε τη δημοτική αρχή να αλλάξει πολιτική και να βάλει τα σχολεία ως απόλυτη προτεραιότητα. Δεν είναι δυνατόν τα παιδιά μας να πηγαίνουν στο σχολείο και να μην είμαστε σίγουροι ότι θα γυρίσουν αρτιμελή».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet