Ν. Μπάμπαλος: Ζητώ ισχυρή εντολή από τον 1ο γύρο για να συνεχίσουμε το έργο μας
Πολιτική

Ν. Μπάμπαλος: Ζητώ ισχυρή εντολή από τον 1ο γύρο για να συνεχίσουμε το έργο μας

Ισχυρή εντολή από τον πρώτο γύρο των επικείμενων δημοτικών εκλογών, προκειμένου να συνεχιστεί το ήδη μεγάλο έργο που υλοποιείται στην πόλη, ζήτησε από τους συνδημότες του ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Επικοινωνία 94FM» και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Είμαστε υποχρεωμένοι να αναπτύξουμε κουλτούρα συνεργασίας σε επίπεδο έργων και όχι διανομής θέσεων και ρόλων» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπάμπαλος, ο οποίος παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν διεκδικεί ούτε σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση κάποιο κομματικό χρίσμα.

«Ο καθένας έχει τη δική του πολιτική αναφορά, δεν είμαστε απολιτίκ, μας ενώνει το Ηράκλειο και δεν επιθυμούμε την κομματική στήριξη» σημείωσε ο δήμαρχος.

Ο ίδιος αναφέρθηκε εκτενώς σε όλα όσα του καταλόγισαν οι υπόλοιποι υποψήφιοι δήμαρχοι, που παρέλασαν τις προηγούμενες μέρες από τα μικρόφωνα του «Επικοινωνία 94FM» και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπάμπαλος τόνισε ότι μεταξύ άλλων επί θητείας του:

  • Εξασφαλίστηκαν από την Περιφέρεια Αττικής 4,5 εκ. ευρώ για την ανάπλαση της λεωφόρου Ηρακλείου και τις επόμενες μέρες θα έρθει στο Δ.Σ. η έγκριση 1 εκ. ευρώ για την αποζημίωση των ρυμοτομούμενων εκτάσεων.
  • Εξασφαλίστηκαν από τη Περιφέρεια Αττικής τα χρήματα για τις μελέτες υπογειοποίησης της Μελίνας Μερκούρη, τα αποτελέσματα των οποίων δείχνουν ότι είναι εφικτό το έργο.
  • Στις 31/12/2018 εκδόθηκε η απόφαση για το κτήμα Φιξ που ανοίγει το δρόμο για την απόκτησή του.
  • Βελτιώθηκε σημαντικά η οικονομική κατάσταση και η πιστοληπτική ικανότητα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.
  • Εξασφαλίστηκαν 2,5 εκ. ευρώ περίπου με μελέτη της ΠΕΤΑ για την αναστύλωση του παλιού εργοστασίου στο Ο.Τ. 216 και τη διαμόρφωσή του σε πολυχώρο πολιτισμού.
  • Λειτούργησε το 2ο ΚΕΠ.
  • Εντάχθηκε μετά από 40 χρόνια το Κάτω Ψαλίδι στο σχέδιο πόλεως.
  • Ο Δήμος ανέβηκε στην 3η θέση όσον αφορά την ανακύκλωση.

«Ζητάμε να μας δώσουν οι Ηρακλειώτες ισχυρή εντολή από τον πρώτο γύο των επικείμενων δημοτικών εκλογών, για να συνεχίσουμε μαζί όλα όσα ξεκινήσαμε το 2014» κατέληξε ο Νίκος Μπάμπαλος.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Νίκου Μπάμπαλου στο παρακάτω link:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet