Ν. Μπάμπαλος: Πολίτες και διοίκηση στο Ηράκλειο έχουν… βάλει ψηλά τον πήχη
Ν. Μπάμπαλος/FB
Κοινωνία

Ν. Μπάμπαλος: Πολίτες και διοίκηση στο Ηράκλειο έχουν… βάλει ψηλά τον πήχη

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τις τελευταίες δημοτικές εκλογές που ανέδειξαν -στον δεύτερο γύρο- την παράταξη του σημερινού δημάρχου, Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη, στη διοίκηση του Δήμου, ο κ. Νίκος Μπάμπαλος, απευθυνόμενος στους συνδημότες του, σημειώνει στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο, με τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών, ανανεώναμε τη μεταξύ μας συμφωνία, μας δίνατε νέα, ισχυρότερη, αυτή τη φορά, εντολή, να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε το Ηράκλειο Μπροστά.

Έναν χρόνο μετά, θέλω να πιστεύω ότι έχουμε δικαιώσει την εμπιστοσύνη σας. Τα έχουμε κάνει όλα; Όχι ακόμα. Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα; Και βέβαια θα γίνουν. Όμως, δεδομένων των συνθηκών και των έκτακτων καταστάσεων, που μαζί επιτυχώς αντιμετωπίσαμε, θεωρώ ότι έχουμε κάνει βήματα, έχουμε ξεκινήσει να εκπληρώνουμε τις κυριότερες των υποσχέσεών μας.

Καλύτερο παράδειγμα η ψηφιακή εξυπηρέτηση, κορυφαία προεκλογική μας δέσμευση, που από τις αρχές του 2020 έχει μπει μπροστά για να κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη, πιο απλή, πιο άνετη. Την ξεκινήσαμε, αποδείχθηκε επίκαιρη όσο ποτέ στην περίοδο της καραντίνας και, πλέον, την επεκτείνουμε για να προσθέσουμε εντός του προγράμματος περισσότερες υπηρεσίες.

Τελευταία που μπήκε, η online αίτηση εγγραφής – επανεγγραφής στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, η οποία, μαθαίνω, έχει ήδη συγκεντρώσει πολλές συμμετοχές. Ξέρω ότι παράπονα θα υπάρχουν και πρέπει να υπάρχουν γιατί αλλιώς χαλαρώνεις. Άλλωστε, πιστεύω ότι από αυτόν που δουλεύει ζητάς και απαιτείς πράγματα.

Και εμείς θέλουμε να έχετε απαιτήσεις. Γιατί, όπως και εσείς, έχουμε ψηλά τον πήχη για την πόλη μας. Μια πόλη που μας έχει σήμερα όλους ανάγκη, σύμμαχους για να συνεχίσουμε να προστατεύουμε την υγεία μας, για να σταθεί η τοπική οικονομία και πάλι στα πόδια της, για να πάρουμε πίσω την ζωή μας.

Ας έχουμε λοιπόν εμπιστοσύνη ο ένας τον άλλο. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet