Συνεχίζει τις συναντήσεις του με πολίτες ο αναπλ. εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Μανώλης Γραφάκος
Print Friendly, PDF & Email
ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Συνεχίζει τις συναντήσεις του με πολίτες ο αναπλ. εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Μανώλης Γραφάκος

Στο Χαλάνδρι και το Ηράκλειο συνέχισε τις συναντήσεις του με πολίτες και τις ομιλίες του ο νέος αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην δήμαρχος Μελισσίων, Μανώλης Γραφάκος, με θέμα «Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα». Στο Χαλάνδρι ήταν μαζί του και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών Κωστής Χατζηδάκης.

Ειδικότερα την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 στο Χαλάνδρι προλόγισε ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο οποίος, μιλώντας για τον Μανώλη Γραφάκο, αναφέρθηκε στην αυτοδιοικητική του πορεία, στη συμβολή του στην κατάρτιση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και τον συνεχάρη για τη νέα του θέση. Μιλώντας για τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Κωστή Χατζηδάκη εξήρε το μέχρι σήμερα έργο του και την κοινή τους πορεία από τα φοιτητικά τους χρόνια έως σήμερα.

Ο Μανώλης Γραφάκος στην ομιλία του αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της Ν.Δ. για την οικονομία, τις επενδύσεις, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την ανάπτυξη. Ανέλυσε γιατί η χώρα μας πρέπει να περιορίσει το κόστος, τον ρόλο και την παρέμβαση του κράτους, πώς αυτό θα επιτευχθεί και πόσο θα λειτουργήσει προς όφελος της επιχειρηματικότητας, της προσέλκυσης νέων επενδύσεων και άρα της αύξησης θέσεων εργασίας. Τόνισε ότι για να γυρίσει η χώρα σελίδα πρέπει η οικονομία να πάρει εμπρός, με νέες επενδύσεις που για να πραγματοποιηθούν πρέπει προηγουμένως να έχουμε μείωση γραφειοκρατίας και μείωση φορολογικών συντελεστών.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, παίρνοντας τον λόγο εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές με μεγάλη διαφορά, ώστε αυτοδύναμη να προχωρήσει στην υλοποίηση του κυβερνητικού της προγράμματος. Τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει καταρτίσει τα πρώτα απαραίτητα νομοσχέδια, τα οποία και θα ψηφίσει άμεσα με στόχο να αλλάξει η χώρα πορεία, με γνώμονα την αλήθεια και την κοινή λογική. Επισήμανε ότι ακολουθώντας καλές διεθνείς πρακτικές, τις πολιτικές που εφαρμόσθηκαν αλλού, ιδίως στην Κύπρο, η Ελλάδα θα περάσει σε τροχιά ανάπτυξης και οι πολίτες σε ευημερία. Στάθηκε, επίσης, στη σημασία της παιδείας σε όλη αυτή τη διαδικασία, καθώς και στην εξασφάλιση συνθηκών ασφάλειας για τους πολίτες.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι πρώην δήμαρχοι Χαλανδρίου Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος και Γιώργος Κουράσης, καθώς και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι Χαλανδρίου.

Την επόμενη μέρα, Δευτέρα 24 Ιουνίου, ο Μανώλης Γραφάκος βρέθηκε στο Ηράκλειο Αττικής, σε μια ομιλία που παρόντες ήταν πολλοί νοσηλευτές. Τον Μανώλη Γραφάκο προλόγισε ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος, Δημήτρης Σκουτέλης, αναφέροντας την επαγγελματική, ακαδημαϊκή και πολιτική πορεία του Μανώλη Γραφάκου.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Γραφάκος, στην ομιλία του ανέλυσε με ποιο τρόπο μπορεί να αυξηθεί ο εθνικός μας πλούτος, μέσα από το τρίπτυχο νέες επενδύσεις, αύξηση των εξαγωγών και αύξηση των εσόδων της χώρας από τον τουρισμό. Αυτό θα επιτευχθεί με μείωση γραφειοκρατίας και φόρων, η οποία θα καταστεί δυνατή με τη σημαντική μείωση του ρόλου, του κόστους και της παρέμβασης του κράτους στην οικονομία. Δήλωσε δε, ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία της χώρας μας, λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν η Ευρώπη να κινείται με ρυθμό αύξησης 10%, ο υπόλοιπος κόσμος με 13% και η Ελλάδα μόλις με 2,8%, καταλήγοντας ότι ήδη μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών υπάρχει ένα θετικό κλίμα, με άνοδο του χρηματιστηρίου και με την προσδοκία να προσελκύσει η χώρα μας σημαντικές επενδύσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet