Τoυς υποψηφίους του δημοτικού συνδυασμού του παρουσιάζει ο Ν. Μπαρμπούνης
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Τoυς υποψηφίους του δημοτικού συνδυασμού του παρουσιάζει ο Ν. Μπαρμπούνης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπαρμπούνης παρουσίασε τη νέα δημοτική ομάδα του, η οποία όπως αναφέρει ο ίδιος στη σχετική ανακοίνωσή του «απαρτίζεται από ανθρώπους καταξιωμένους στον επαγγελματικό τους  χώρο».

Οι τέσσερις πρώτοι υποψήφιοι της νέας Δημοτικής Παράταξης είναι οι εξής:

  • Χρύσα Θεοδωρακοπούλου: Εκπαιδευτικός, καθηγήτρια στο 5ο Γυμνάσιο Ηρακλείου. Υπηρετεί στη δημόσια εκπαίδευση τα τελευταία 25 χρόνια. Έχει συμμετάσχει σε προγράμματα «Ενδοσχολικής Βίας» και σε πρόγραμμα «ERASMUS» με θέμα «Social Media for Educational Purposes».
  • Γιάννης Πανταζόπουλος: Περιφερειακός διευθυντής του Ομίλου KLM-Air France-Delta Airlines με χώρες ευθύνης την Ελλάδα, την Κύπρο και την Τουρκία. Διαθέτει πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία στην αεροπορική βιομηχανία και το τουρισμό, έχοντας εργαστεί επί σειρά ετών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως στέλεχος στις εταιρείες American Airlines , British Airways , Olympic Air , Aegean Airlines.
  • Μαρία Σιδερή: Σύμβουλος επικοινωνίας – πωλήτρια κυρίως στον χώρο των υπηρεσιών επικοινωνίας και ενέργειας. Έχει δραστηριοποιηθεί και στον χώρο του λιανικού εμπορίου, διατηρώντας για πολλά χρόνια κατάστημα στο Ηράκλειο.
  • Κωνσταντίνος Χύτης: Δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης. Εδώ και 23 χρόνια ασχολείται και συμμετέχει στην ποδοσφαιρική ομάδα Ηράκλειο Αθλητική Ένωση, ενώ τα δύο τελευταία έτη διετέλεσε γενικός αρχηγός της. Ευαισθητοποιείται σε πολλές κοινωνικές δράσεις που αφορούν την πόλη.

Ο κ. Μπαρμπούνης με αφορμή την παρουσίαση των νέων υποψηφίων του συνδυασμού δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για τα μέλη της δημοτικής μας παράταξης αλλά και συγκινημένος, γιατί όλοι οι άνθρωποι που πλαισιώνουν την ομάδα μας είναι άνθρωποι τους οποίους εκτιμώ ιδιαιτέρως, είναι επαγγελματίες με πορεία στον χώρο τους ο καθένας, με γνώσεις και θέληση για ουσιαστική προσφορά.

»Τους ευχαριστώ ιδιαιτέρως γιατί από την πρώτη στιγμή συσπειρώθηκαν γύρω μου και αγκάλιασαν την απόφασή μου, δίνοντάς μου ώθηση και ουσιαστική δύναμη να αγωνιστούμε όλοι μαζί για την πόλη μας. Τους ευχαριστώ, επίσης, διότι γνωρίζω ότι ο χρόνος τους είναι περιορισμένος και οι υποχρεώσεις τους πολλές, όμως η επίτευξη του κοινού μας στόχου αποτελεί για όλους μας προτεραιότητα.

»Με τις εξειδικευμένες γνώσεις και την εμπειρία καθενός τους στον τομέα ενδιαφέροντός τους δημιουργούμε μια ομάδα με πολλές και φρέσκες ιδέες, με λύσεις και προτάσεις για όλα τα θέματα που απασχολούν το Ηράκλειο.

»Τους καλωσορίζω και εύχομαι καλή δύναμη σε όλους μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet