Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γ. Παπαδημητρίου ο Θ. Μήνας
Πολιτική

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γ. Παπαδημητρίου ο Θ. Μήνας

Ο διευθυντής του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου Αττικής Θανάσης Μήνας θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Ηράκλειο Μαζί, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Παπαδημητρίου.

Ο κ. Αθανάσιος Μήνας είναι γενικός γραμματέας του δημοτικού συνδυασμού Ηράκλειο – Μαζί και απευθυνόμενος στους πολίτες επισημαίνει τα εξής:

Είμαι ο Θανάσης Μήνας, διευθυντής του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου Αττικής και πολιτικός επιστήμονας, υποψήφιος, για πρώτη φορά, δημοτικός σύμβουλος με την αυτοδιοικητική παράταξη Ηράκλειο – Μαζί στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής.

Κατοικώ στο Ηράκλειο από το 1990. Εδώ δημιούργησα την οικογένεια μου με τη Σοφία, εδώ γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα παιδιά μου, η Μάγια και ο Γιώργος.

Κατάγομαι από το Στράτο, ένα χωριό κοντά στο Αγρίνιο, το οποίο και αγαπώ πολύ. Παρόλα αυτά το Ηράκλειο είναι η πόλη που κατοικώ, που ζω τα τελευταία 30 χρόνια  και για αυτό επέλεξα σε αυτήν να δραστηριοποιηθώ κοινωνικά και πολιτικά.

Είναι σήμερα, το Ηράκλειο η πόλη που θέλουμε και  ονειρευόμαστε;

Μπορούσε η πόλη μας να είναι καλύτερη; Μπορεί να γίνει καλύτερη;

Προβλήματα που υπήρχαν πριν 30 χρόνια (γραμμές του ηλεκτρικού, κυκλοφοριακό, πεζοδρόμια, πεζόδρομοι) λύθηκαν ή υφίστανται ακόμη και σήμερα;

Οι πολιτικές που ακολουθήθηκαν όλα τα αυτά τα χρόνια, έδωσαν κάτι διαφορετικό στην πόλη μας, πέραν της κακής ή μέτριας, αυτονόητης πάντως για άλλους δήμους, διαχείρισης της καθημερινότητας;

Τα παραπάνω σε συνδυασμό με τη διαρκή και κουραστική εναλλαγή των γνωστών  παραγόντων, περιορίζουν τη δυνατότητα ανανέωσης των ιδεών και των προσώπων από την πόλη μας.

Με πληγώνει η διαχρονική στασιμότητα της πόλης μας και αυτή είναι η αιτία που με έσπρωξε να εμπλακώ, για πρώτη φορά, με τα κοινά του Ηρακλείου Αττικής.

Με πληγώνει η έλλειψη θεσμικών διαδικασιών, οι οποίες με την απουσία τους διατηρούν ακόμη και στις μέρες μας «εν ζωή» τη λειτουργία του πελατειακού συστήματος.

Θέλω να δω την πόλη μας να γίνεται σύγχρονη και λειτουργική.

Μάχομαι για ένα τοπικό κοινωνικό δίκτυο που θα νοιάζεται για τα προβλήματα των νέων ανθρώπων, τις ευάλωτες ομάδες και την τρίτη ηλικία.

Δίνω καθημερινό αγώνα για όμορφα, εξοπλισμένα  και ασφαλή δημόσια σχολεία που θα προσφέρουν υπηρεσίες ποιότητας σε όλα τα παιδιά του Δήμου μας.

Είναι αναγκαίο οι γειτονιές του Ηρακλείου Αττικής, να επανακτήσουν τη ζωντάνια τους. Με καθαριότητα και σύγχρονο και ασφαλή οδικό δίκτυο για όλους. Με πλατείες και χώρους δημόσιας συνάθροισης που θα αποτελούν «ανάσες ζωής» για όλους μας.

Παιδικές χαρές που θα ανταποκρίνονται σε σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας για τα παιδιά μας. Χώρους Τέχνης & Πολιτισμού, Άθλησης & Αναψυχής.

Στους χώρους που κινούμαι το δικαίωμα πρόσβασης στις σύγχρονες τεχνολογίες να είναι αυτονόητο και όχι χατίρι.

Όμως, τίποτε δεν επιτυγχάνεται μόνο με ευχολόγια ούτε με την αδράνεια των πολιτών.

Ναι, οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά ο καθένας μας πρέπει, τελικά, να γίνει πρωταγωνιστής της αλλαγής  που θέλει.

Βρίσκομαι στο πλευρό του Γιώργου Παπαδημητρίου, γιατί στο πρόσωπό του αναγνωρίζω έναν άνθρωπο με αντίληψη των σύγχρονων εργαλείων που μπορεί να αλλάξουν την πόλη μας.

Ο Γιώργος Παπαδημητρίου πλαισιώνεται από ειδικούς επιστήμονες και μια δυναμική ομάδα νέων και έμπειρων στελεχών που έχουν σχέδιο για το πώς το Ηράκλειο θα μετασχηματιστεί σε «έξυπνη» και «λειτουργική» πόλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet