Γ’ ΕΠΣΑ: Νίκες για Ψυχικό, Ερμή Ειρ. Ηρακλείου, Κηφισιά 2010 και Ατρόμητο Μεταμόρφωσης
Αθλητισμός

Γ’ ΕΠΣΑ: Νίκες για Ψυχικό, Ερμή Ειρ. Ηρακλείου, Κηφισιά 2010 και Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

Με 4 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα ολοκλήρωσαν οι ομάδες του Βορείου Τομέα Αττικής τις υποχρεώσεις τους στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ ΕΠΣΑ. Τους βαθμούς της νίκης εξασφάλισαν το Ψυχικό, ο Ερμής Ειρ. Ηρακλείου, η Κηφισιά 2010 και ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, ισοπαλία απέσπασε ο Νεοπεντελικός, ενώ την ήττα γνώρισε το Μαρούσι.

1ος όμιλος

Π.Ο. Ψυχικού – Διαγόρας Αιγάλεω 4-2

Χορταστικό θέαμα στο γήπεδο του Κάτω Χαλανδρίου, στην αναμέτρηση μεταξύ Ψυχικού και Διαγόρα Αιγάλεω, για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Ψυχικού, που επιβλήθηκε με σκορ 4-2 και πλέον απολαμβάνει τη… μοναξιά της κορυφής, έχοντας συγκεντρώσει 13 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 6′, με τον E. Brahimllari, με τον Αλέξ. Σπαρίδη να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας στο 36′ και τον Σωτ. Λεοντίου στο 45 να διαμορφώνει το σκορ του ημιχρόνου στο 3-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Διαγόρας πήρε την πρωτοβουλία και με δύο γκολ του Γιάννη Βιδάκη στο 47′ και στο 62′ πλησίασε επικίνδυνα στο 3-2. Ωστόσο, στο 67′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, καθώς ο Παντ. Καραγεώργος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και το Ψυχικό, εκμεταλλευόμενο την αριθμητική υπεροχή, κατάφερε στο 75′ με πέναλτι, που χτύπησε εύστοχα ο Σωτ. Λεοντίου, να «καθαρίσει» το παιχνίδι.

Μαρούσι – Δούρειος – Ολυμπιακός Κυψέλης 1-2

Απώλεια βαθμών για το Μαρούσι στην 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ, μετά την ήττα, στο γήπεδο της Πεύκης, από τον Ολυμπιακό Κυψέλης, με σκορ 1-2.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων υποχώρησε στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μόλις 1 νίκη και 4 βαθμούς.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

2ος όμιλος

Αστέρας Χαϊδαρίου – Νεοπεντελικός 1-1

Με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) έφυγε από το γήπεδο του Χαϊδαρίου ο Νεοπεντελικός, όπου αγωνίστηκε απέναντι στον Αστέρα για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ.

Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει την ομάδα των Βορείων Προαστίων στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 11 βαθμούς.

Ερμής Ειρ. Ηρακλείου – Α.Ο. Κωφών 3-0

Μεγάλη νίκη του Ερμή Ειρ. Ηρακλείου επί του Α.Ο. Κωφών με σκορ 3-0, που τη φέρνει μόνη πρώτη στην βαθμολογία, έχοντας συγκεντρώσει 12 βαθμούς.

Η ομάδα των Βορείων άνοιξε το σκορ στο 27′ με τον Ιάσ. Τζούστα, ενώ στο 54 ο Αντ. Κατσαβάς έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 έγραψε ο Γιάννης Εσαμπαλίδης στο 84′.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

3ος όμιλος

Κηφισιά 2010 – Κορωνίδα 1-0

Τη… μοναξιά της κορυφής στον 3ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ απολαμβάνει η Κηφισιά 2010, η οποία επικράτησε της Κορωνίδας στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχής που είχε από το 65′, οπότε αποβλήθηκε, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο Σταμάτης, για τους φιλοξενούμενους, και στο 76′ πέτυχε το νικητήριο γκολ με τον Σώντα.

ΚΗΦΙΣΙΑ 2010: Γαϊτανίδης, Ντέντια (46′ Μουρτζούκος), Πλακουδάκης, Μητρόπουλος, Χατζηιωαννίδης, Πετράκης, Κυριακόπουλος (56′ Λιβαθινός), Κάρνος (79′ Ντάλλης), Μπαρμπούδης, Τσοχαντάρης (90′ Γαβαλάς), Σώντας.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Βιτζηλαίος, Περιφεράκης (79′ Λυερός), Κοττορός (67′ Μαύρος), Μαργέλος, Καράμπελας, Δόγανος (56′ Παλαιοθόδωρος), Σουϊτζόγλου, Παναγιώτου (87′ Καρποντίνης), Κώττης, Μελένος, Σταμάτης.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

4ος όμιλος

Ατρόμητος Μεταμόρφωσης – Δάσος Χαΐδαρίου 5-0

Το σκορ της αγωνιστικής πέτυχε ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης στο γήπεδο Μεταμόρφωσης/Λυκόβρυσης, «εξοντώνοντας» το Δάσος Χαϊδαρίου με 5-0.

Μετά την ευρεία αυτή νίκη, η ομάδα των Βορείων διατηρείται πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, με 12 βαθμούς, «συγκαντοικώντας» με τον Πανιώνιο Καισαριανής.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet