Δυσκολεύουν τα πράγματα για Πανερυθραϊκό
Αθλητισμός

Δυσκολεύουν τα πράγματα για Πανερυθραϊκό

Δεν τα κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα ο Πανερυθραϊκός στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό στον Πειραιά , στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου των μπαράζ, και πλέον βλέπει το όνειρο της ανόδου στη Γ΄ Εθνική να απομακρύνεται. Οι παίκτες του Αντώνη Τσιμπάκη βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, όταν ο Σούφλας με πέναλντι έκανε το 1-0 και δυσκόλεψε το έργο των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανερυθραϊκός έψαξενα βρει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά άφησε κενούς χώρους και έτσι σε μία αντεπίθεση ο Εθνικός κατάφερε να φτάσει και σε δεύτερο τέρμα, χάρη σε γκολ του Ξενιτόπουλου στο 82ο λεπτό.

Την ίδια ώρα στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, το Χαϊδάρι έκανε την ανατροπή στην έδρα της Οδηγήτριας και επικράτησε με 1-2. Έτσι, πλέον ο Εθνικός οδηγεί την κούρσα με 7 βαθμούς, ακολουθεί το Χαϊδάρι με 4 και Πανερυθραϊκός και Οδηγήτρια έχουν από 3.

Την επόμενη αγωνιστική, την Τετάρτη 28 Μαΐου, η ομάδα των Βορείων Προαστίων θα φιλοξενήσει την Οδηγήτρια, θέλοντας μόνο νίκη ώστε να μείνει σε… τροχιά ανόδου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet