“Μάγεψε” το Τμήμα Ενόργανης Γυμναστικής του ΖΑΟΝ
Αθλητισμός

“Μάγεψε” το Τμήμα Ενόργανης Γυμναστικής του ΖΑΟΝ

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος η Ετήσια Επίδειξη του Τμήματος Ενόργανης Γυμναστικής του ΖΑΟΝ Κηφισιάς, όπως πληροφορούμαστε από τον ιστότοπο του Συλλόγου, όπου αναφέρονται τα εξής:

Κατά τη διάρκεια της επίδειξης, οι νεαροί και νεαρές αθλητές και αθλήτριες του ΖΑΟΝ εκτέλεσαν με επιδεξιότητα, ενθουσιασμό, χαρά και προσήλωση τα προγράμματα ασκήσεων στα οποία προπονούνταν καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με την καθοδήγηση των προπονητριών τους, των κυριών Γερνά και Μέλλου, καθώς και την οργανωτική συμπαράσταση της εφόρου κας Φούντου.

Στόχος αυτής της επίδειξης ήταν να δοθεί στα παιδιά η ευκαιρία να δείξουν στους γονείς και στον κόσμο, που κατέκλυσε το Ζηρίνειο, τη δουλειά που γίνεται στο Τμήμα και την πρόοδο που συντελείται χρόνο με τον χρόνο για όλους τους μικρούς αθλητές και όλες τις μικρές αθλήτριες του ΖΑΟΝ.

Ο πρόεδρος του ΖΑΟΝ Κηφισιάς κ. Κώστας Αναστασίου, μετά το πέρας της επίδειξης, απένειμε σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του τμήματος αναμνηστικά διπλώματα και στον σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη τις προπονήτριες, τους αθλητές και τις αθλήτριες και δήλωσε ενθουσιασμένος με την προσέλευση του κόσμου και την αρτιότητα των ασκήσεων του τμήματος της ενόργανης του ΖΑΟΝ. Ευχήθηκε, τέλος, σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή επάνοδο για την επόμενη αθλητική σεζόν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet