Η Κηφισιά έτρεξε… για καλό σκοπό
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Η Κηφισιά έτρεξε… για καλό σκοπό

Η Κηφισιά έτρεξε για καλό σκοπό στον αγώνα δρόμου «UA Run Kifissia City Challenge» την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 (Ευρωπαϊκή Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο).

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Κηφισιάς και η Under Armour διοργάνωσαν έναν ακόμη αγώνα δρόμου μαζικού χαρακτήρα σε δημόσια οδό, με κοινωνικό χαρακτήρα: Τον 4ο κατά σειρά Ημιμαραθώνιο «Run City Challenge» (ημιμαραθώνιος, 10χλμ, 5χλμ & 1χλμ – παιδικός αγώνας) στους δρόμους της Κηφισιάς και της Ν. Ερυθραίας. Η διοργάνωση που πλέον έχει γίνει θεσμός και έχει αποκτήσει το δικό της, μεγάλο και ενθουσιώδες κοινό, έγινε και αυτή τη φορά με επιτυχία. Και οι τέσσερις αγώνες της διοργάνωσης, πραγματοποιήθηκαν σε πανέμορφες διαδρομές και ειδυλλιακά τοπία του Δήμου Κηφισιάς, όπως το δάσος του Φασίδερι και της Καστρίτσας. 

Το «παρών» στο μεγαλύτερο δρομικό event της χρονιάς έδωσαν πολλοί αθλητές από διαφορετικά αθλήματα, όπως οι: Μιχάλης Ζαμπίδης, Περικλής Ιακωβάκης, Πάνος Θεοδώρου, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Γιάννης Κωτσής, Δημήτρης Κουλούρης, Κωνσταντίνος Φλίγκος, Πάνος Μπαλατσινός, Κορίνα Πολίτη, Ελπίδα Καρκαλάτου, Ένη Αργυρού, Μαριλίνα Βανκοδίου, Δήμητρα Βαμβακούση, Αφροδίτη Σκαφίδα, Γιάννης Δημάκος και Νίκος Βελιζιώτης. Όλοι οι δρομείς έλαβαν κατά τον τερματισμό αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 1000. 

Μέρος των εσόδων του αγώνα διατέθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Κηφισιάς , το οποίο διανέμει τρόφιμα σε 290 οικογένειες κάθε μήνα και εχει δομές όπως: δύο κοινωνικά παντοπωλεία με καθημερινό συσσίτιο για 200 συνανθρώπους μας, δύο κοινωνικά πολυϊατρεία, κοινωνική ιματιοθήκη, παλαιό βιβλιοπωλείο της αγάπης και το κοινωνικό φροντιστήριο.

Στη διοργάνωση παρευρέθηκαν από τον Δήμο Κηφισιάς, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα», Κατερίνα Καραλή, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας», Σίσσυ Παπασπύρου, καθώς και ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ και Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου, Νικήτας Κόκκαλης, ο οποίος και συμμετείχε στον Αγώνα των 10χλμ. τερματίζοντας με επίδοση 46:07. 

Για τα αποτελέσματα του αγώνα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το myrace.gr.

Ραντεβού στο επόμενο UA Run City Challenge στην Κηφισιά ! 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet