Θάνος Νούσης: Να δείξουμε την… ταυτότητα του Πανερυθραϊκού στον αγώνα με τη Δάφνη
Αθλητισμός

Θάνος Νούσης: Να δείξουμε την… ταυτότητα του Πανερυθραϊκού στον αγώνα με τη Δάφνη

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, έπειτα από την εξαιρετική παρουσία της πρεμιέρας, θέλει να δώσει ο Πανερυθραϊκός, ο οποίος στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής δοκιμάζεται αύριο (Κυριακή 15/10, 17:00) στην έδρα ενός εκ των πιο δυνατών και ποιοτικών ομάδων της Β’ Εθνικής μπάσκετ, της Δάφνης Δαφνίου.

Η ομάδα της Ν. Ερυθραίας θα παραταχθεί πλήρης στο 1ο Δ. Χαϊδαρίου, καθώς άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι για την αυριανή πολύ δύσκολη αναμέτρηση, δίχως να υπάρχει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Μιλώντας για τον αυριανό αγώνα με την Δάφνη Δαφνίου, ο άμεσος συνεργάτης του κόουτς Χουχουλή, Θάνος Νούσης, επισήμανε:

«Καταρχάς θα πρέπει να διαχειριστούμε την πολύ καλή εμφάνιση της πρεμιέρας απέναντι στην ομάδα που μπορούμε να πούμε ότι έχει κλείσει από τώρα θέση στην επόμενη Α2, τον Ιωνικό Νικαίας. Και το λέω αυτό, διότι ναι μεν ηττηθήκαμε, αλλά καταφέραμε να κοιτάξουμε στα μάτια έναν τόσο σπουδαίο αντίπαλο, που η ποιότητά του δεν… χωράει στην κατηγορία, και εν τέλει, αν δει κανείς το ματς, ηττηθήκαμε στις λεπτομέρειες. Και θέλει διαχείριση όλο αυτό για να μην πάρουν τα μυαλά μας… αέρα και έρθουν στιγμές μέσα στη χρονιά που υποσυνείδητα θα εφησυχάσουμε.

»Εξάλλου, με αυτή την προοπτική δημιουργήθηκε και το φετινό ρόστερ… Ότι, δηλαδή, θα παλεύουμε και θα δίνουμε το… 101% του εαυτού μας σε κάθε ματς, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλός μας. Και πιστεύω ότι με τον τρόπο που “χτίστηκε” ο φετινός Πανερυθραϊκός και με τα συγκεκριμένα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα θα πετύχουμε να δείξουμε ποια είναι η αγωνιστική μας ταυτότητα, αλλά και η συνολικότερη φιλοσοφία μας ως σύλλογος. Αλλά, ακόμη είμαστε στην αρχή… Θέλουμε πολλή δουλειά, μιας και είμαστε εντελώς καινούργια ομάδα, με νέα παιδιά και λιγότερους έμπειρους και χρειάζεται υπομονή, θέληση και διάθεση προκειμένου να “δέσει” η ομάδα. Οι παίκτες μας, πάντως, σε πολύ μεγάλο βαθμό έχουν καταλάβει πού βρίσκονται και τι ζητάμε από αυτούς, γι’ αυτό και θεωρώ ότι αν συνεχίσουμε να βγάζουμε αυτή την ενέργεια και αυτή την αυταπάρνηση στις προπονήσεις, τα αποτελέσματα θα μας δικαιώσουν και η βελτίωσή μας θα φαίνεται αγώνα με τον αγώνα.

»Όσον αφορά στον αυριανό μας αντίπαλο, την Δάφνη Δαφνίου, εκείνο που θέλουμε είναι να δούμε ακριβώς αυτό που προανέφερα, δηλαδή να δείξουμε την ταυτότητά μας, να βγάλουμε ενέργεια, να παλέψουμε κάθε λεπτό του αγώνα και κυρίως να είμαστε ενεργοποιημένοι με απόλυτη συγκέντρωση. Έχουμε δουλέψει πολύ μέσα στην εβδομάδα για το συγκεκριμένο ματς και αν μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και δείξουμε την ίδια συνέπεια και την ίδια επιθυμία με εκείνη της πρεμιέρας, θα καταφέρουμε ν’ αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης.

»Η Δάφνη είναι ομάδα που ανέβασε πολύ τον πήχη μέσα στο καλοκαίρι και απ’ την πρώτη αγωνιστική έδειξε ότι διαθέτει μεγάλη ποιότητα και πιθανότατα θα διεκδικήσει πολλά και φέτος. Όντως, πρόκειται για πολύ δυνατή ομάδα, με “γεμάτο” ρόστερ σε όλες τις θέσεις. Όμως, μπάσκετ δεν παίζουν τα μπάτζετ και υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία, όπως η διάθεση, η “δίψα” και το να μην σταματάς ποτέ να παλεύεις… Και η ομάδα μας δείχνει διαρκώς τεράστια διάθεση, κυρίως μέσα από τις προπονήσεις, αλλά και στο πρώτο μας φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος. Γι’ αυτό και παρότι το φαβορί στο αυριανό ματς είναι η Δάφνη Δαφνίου, εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το θετικό αποτέλεσμα. Και επειδή υπάρχει μπόλικη θέληση για να παρουσιάσουμε κάτι καλό φέτος, πιστεύω ότι θα το δείξουμε και αύριο…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet