Και με ρεκόρ οι Αγώνες Διαχρονικών Αθλητών «ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΕΙΑ 2021» στον Δήμο Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Και με ρεκόρ οι Αγώνες Διαχρονικών Αθλητών «ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΕΙΑ 2021» στον Δήμο Κηφισιάς

Για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Κηφισιάς με τον Αθλητικό Σύλλογο Ελλήνων Διαχρονικών Αθλητών Στίβου και σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο «Ολυμπιάδα Κηφισιάς» (ΕΟΚΑ), συνδιοργάνωσαν στο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς «Ιωάννης Ζηρίνης» τα «ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΕΙΑ 2021» προς τιμήν του επικοντιστή Ρήγα Ευσταθιάδη, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για μία διοργάνωση για τους διαχρονικούς αθλητές και αθλήτριες, με την αρωγή του ΣΕΓΑΣ (ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ανεμόμετρα, προσωπικό), με την παρουσία του σώματος των επισήμων κριτών που χωρίς αυτή, αγώνες δεν γίνονται, με συνεχή εκφώνηση και περιγραφή κατά τη διάρκεια των αγώνων, με βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών και με τιμητικές διακρίσεις. Μια διοργάνωση που στέφθηκε με επιτυχία, με συμμετοχή αθλητών και αθλητριών και από την επαρχία, παρά τις αντίξοες συνθήκες του καιρού, παρά την αλλαγή ημερομηνίας της διοργάνωσης τελευταία στιγμή, παρά το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο για τον ιό που υποχρέωνε όλους τους συμμετέχοντες για rapid test.

Όσον αφορά στις επιδόσεις, σημειώθηκε ένα πανελλήνιο ρεκόρ από την Φιλίππα Πουλίδου στη Γ50 με 11,41,93. Αξιόλογες επιδόσεις από τον Κυριαζάκο στην Α45 με 11,97 και 24,95 στα 100-200 από τη Λύκου με 4,97(μηκ.), 13,55 (100) και 1,35 στο ύψος, από τον Πεΐτση στο μήκος με 5,97 (α40), από τον Καμπίτσα, με 1,78 στο υψος (Α45), με ωραίο συναγωνισμό στους δρόμους όπως στα 200 με Κόκκο και Λουράκη και στο ακόντιο με Μιχαλόπουλο και Γεωργίου, καθώς και την επίδοση του Γιάννη Ξένου (Α50) στα 100-200 με 12,96 και 27,10 αντίστοιχα.

Επίσης, οι αγώνες είχαν την πρώτη συμμετοχή της Μωυσίδου σε αγώνες διαχρονικών αθλητών.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων έγιναν βραβεύσεις και τιμητικές διακρίσεις στους: Κώστα Μοστρού, Γρηγόρη Τρυφωνίδη, στην οικογένεια Ευσταθιάδη, Θανάση Καμπίτσα και Κατερίνα Ροκάκη.

Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες παρέλαβαν μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα, ενώ, λόγω του ιού δεν έγιναν απονομές.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους, ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας», Λίλα Παπαδημητρίου, ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του ΝΠΔΔ, Αχιλλέας Κουρέπης, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος-Πρασίνου-Ανακύκλωσης & Εθελοντισμού, Γιώργος Σκορδίλης.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς που παρακολούθησε τους αγώνες, στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τους συντελεστές της διοργάνωσης, το προσωπικό και φυσικά τους αθλητές και στις αθλήτριες για την παρουσία τους και την συμμετοχή τους.

Θερμές ευχαριστίες στον τεχνικό υπεύθυνο της διοργάνωσης, Νίκο Αρβανίτη, ο οποίος συμμετείχε και στους αγώνες, σε όλους όσοι βοήθησαν δίπλα του από τον ΑΣΕΔΑΣ, στον εκφωνητή καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, Γιώργο Δεμένεγα, για την πολύτιμη συνδρομή του και βοήθεια στη διοργάνωση, στον Γιώργο Αποστολά από τον Αθλητικό Όμιλο «Ολυμπιάδα Κηφισιάς», στους καθηγητές Φυσικής Αγωγής του ΝΠΔΔ, στο προσωπικό του «Ζηρίνειου» Σταδίου, στο όμορφο κυλικείο του χώρου που φιλοξένησε τους επισκέπτες, αλλά και στο προσωπικό της υπηρεσίας Πρασίνου και Περιβάλλοντος, που στόλισε το στάδιο με όμορφες συνθέσεις φυτών.

«Συγχαίρουμε τους πρωταγωνιστές των αγώνων, αθλήτριες και αθλήτριες, ελπίζοντας να ξαναβρεθούμε με χαρά και με καλύτερες συνθήκες και του χρόνου!», καταλήγει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet