«Ξαναζωντανεύουν» οι αθλητικές εγκαταστάσεις της ΧΑΝ στην Κηφισιά
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

«Ξαναζωντανεύουν» οι αθλητικές εγκαταστάσεις της ΧΑΝ στην Κηφισιά

«Ξαναζωντανεύουν» οι αθλητικές εγκαταστάσεις της ΧΑΝ στην Κηφισιά, καθώς ο Δήμος Κηφισιάς προχωράει στην ανακατασκευή τριών γηπέδων τένις και του περιβάλλοντος χώρου τους.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος, ένας χώρος σημείο συνάντησης και άθλησης για τους Κηφισιώτες που παρέμενε επί δεκαετίες αναξιοποίητος αναμορφώνεται προς όφελος των κατοίκων της Κηφισιάς.

Ο Δήμος Κηφισιάς προχωρά με γοργούς ρυθμούς σε εργασίες ανακατασκευής τριών γηπέδων τένις και του περιβάλλοντος χώρου τους, που βρίσκεται κάτω από τον τερματικό σταθμό του ΗΣΑΠ, επί της οδού Σωκράτους.

Η αξιοποίηση των «παροπλισμένων» επί δεκαετίες γηπέδων, των αποδυτηρίων αθλητών και των υποστηρικτικών χώρων, υλοποιείται, όπως ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου, μετά από την επέκταση συμφωνίας με τη ΧΑΝ με χρησιδάνειο και χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα.

Στο πλαίσιο των εν εξελίξει εργασιών που πραγματοποιούνται στον συγκεκριμένο χώρο και αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα, είναι προγραμματισμένος, επίσης, ο καθαρισμός και η αποψίλωση ξηρών χόρτων.

Τη λειτουργία των γηπέδων της ΧΑΝ αναλαμβάνει εξειδικευμένο προσωπικό του Δήμου Κηφισιάς. Ο αθλητικός χώρος τις βραδινές ώρες θα εποπτεύεται και με το πρόγραμμα ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας και προστασίας της δημοτικής περιουσίας, δηλαδή με τις περιπολίες ιδιωτικών περιπολικών και πεζών φρουρών που ξεκίνησε στον Δήμο.

Σχετικά με την αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων η διοίκηση του Δήμου σημειώνει: Ο Δήμος Κηφισιάς και ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος στηρίζουν έμπρακτα τον σχολικό, σωματειακό και αγωνιστικό αθλητισμό, αξιοποιώντας υποδομές του Δήμου, αλλά και δημιουργώντας σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις οι οποίες μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες άθλησης των συλλόγων και των συμπολιτών μας στα περισσότερα αθλήματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet