Οι πρώτες 4 ομάδες των Βορείων που περνούν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ
Αθλητισμός

Οι πρώτες 4 ομάδες των Βορείων που περνούν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Πεύκη, Παπάγος, Α.Ε. Κηφισιάς και Πανερυθραϊκός πέρασαν ήδη στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, επικρατώντας των αντιπάλων τους στη 3η φάση της διοργάνωσης.

Αντιθέτως, ο Παράδεισος Αμαρουσίου έχασε στα πέναλτι από τους Αμπελόκηπους κι αποκλείστηκε.

47ο ΚΥΠΕΛΛΟ – «Κ. ΤΡΙΒΕΛΛΑΣ» (3η φάση)

ΠΕΥΚΗ – ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 2-1
ΠΑΠΑΓΟΣ – ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 2-0
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 1-1 (πεν: 2-4)
Α.Ε. ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΧΑΪΔΑΡΙ 3-0
Α.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ 1-4

 

Πεύκη – Ελπίδα Αγ. Αναργύρων 2-1

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, λόγω της βροχής, η ομάδα της Πεύκης κατάφερε να κερδίσει με σκορ 2-1 την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων και να προκριθεί στην επόμενη φάση. Το τελικό αποτέλεσμα δεν… λέει όλη την αλήθεια, αφού οι Πευκιώτες έφθασαν εύκολα στη νίκη και αν βοηθούσαν και οι αγωνιστικές συνθήκες, ίσως θα είχε ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ.

Παπάγος – Δόξα Βύρωνα 2-0

Οι «στρατηγοί» μπήκαν με πάθος στο γήπεδο και με γκολ του Δ. Αναστασίου στο 22′ και Καραθανάση στο 43′ (ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 65′) επικράτησε με σκορ 2-0 της Δόξας Βύρωνα, αποκλείοντάς τη από τη συνέχεια του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι δικαιούνταν κάποιο γκολ στο δεύτερο μέρος, όπου έχασαν αρκετές ευκαιρίες.

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Κοραχάης, Κολλιάκος, Χριστοφόρου (89′ Μπράτσος), Μπολάνος, Αλεξιάδης, Αναστασίου Δ., Καραθανάσης, Αμυγδαλάρης, Παπαναστασίου Ν. (89′ Λύρος), Χαλάς Β., Φραντζεσκάκης.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Φώτης Θανέλλας): Βανδώρος, Κοτόφ, Τασιουλής, Φινέτης, Μουσάι, Κάππος, Μιχαήλ, Χατζηπέτρος, Βιέννας, Πιτσινός (89′ Λιοκαυτός), Ατματζίδης Π.

Παράδεισος Αμαρουσίου – Αμπελόκηποι 2-4 στα πέναλτι (κ.δ.: 1-1)

Τα πέναλτι «πέταξαν» έξω από τη συνέχεια του Κυπέλλου ΕΠΣΑ τον Παράδεισο Αμαρουσίου. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων έχασε με 2-4 από τους Αμπελόκηπους, έχοντας μείνει στη κανονική διάρκεια του αγώνα στο 0-0. Στον έξτρα χρόνο, και συγκεκριμένα στο 104′, οι Μαρουσιώτες έκαναν το 1-0, με πέναλτι του Πελεκάνου, αλλά στο 106′ ο Αλεξιάδης ισοφάρισε για τους φιλοξενουμένους, στέλνοντας το παιχνίδι στα πέναλτι.

Η ομάδα του Αμαρουσίου δεν κατάφερε στη διάρκεια του αγώνα να εκμεταλλευθεί το γεγονός ότι οι Αμπελόκηποι από το 44′ έπαιζαν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Αναστασιάδη.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Γιώργος Σιμιτζόγλου): Γούλας, Μότσιος, Πελεκάνος, Στούλης, Πέτρουλας (46′ Πέττας), Καραλής, Φατούρας, Περισσωράτης (63′ Ντούσκος), Δήμος (70′ Κολέτσης), Λεφάκης, Γεωργακόπουλος (91′ Καραγεωργίου).

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Γιώργος Μάλλης): Ζαραβέλης, Μυλωνάς, Λιαποδημήτρης, Κλάπης, Κωνσταντάτος, Παπαναγιώτου (98′ Βασιλειάδης), Λουφάκης (57′ Δεγκάνι), Βαραμπούτης (74′ Μπούσι), Αναστασιάδης, Τόσκα (76′ Αλεξιάδης), Τριανταφυλλίδης.

Κηφισιά – Χαϊδάρι 3-0

«Ξεσπώντας» στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Κηφισιάς «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση στο Κύπελλο ΕΠΣΑ, νικώντας το Χαϊδάρι με σκορ 3-0. Τα γκολ για τους «Βόρειους» πέτυχαν οι Καϊμακαμούδης, Παναγιωτόπουλος και Κωνσταντινίδης.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Βαμβακάς, Φαφούτης, Καραμπάς, Χρυσανθόπουλος, Κοφσανίδης (57′ Ρέντζης), Τζέλι (62′ Παναγιωτόπουλος), Κατσέρης (46′ Καϊμακαμούδης), Πρίτσας (46′ Τεγούσης), Κοντογιάννης, Κωνσταντινίδης, Έσλερ.

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιώργος Κιούρκος): Μίχος, Χαλικιάς, Κωνσταντίνου (72′ Μουρεζίνης), Τουλούπης, Ροκάκης, Γιαννουλάκης, Κοπανάς (52′ Καλαμπαλίκης), Καραμάγκος (70′ Κοτσολάκος), Χαραλάμπους, Σακελλαρίου, Καμπεράι (62′ Τσούκης).

Αιγάλεω – Πανερυθραϊκός 1-4

Με 4 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανερυθραϊκός επικράτησε του Αιγάλεω και μετέτρεψε σε διαδικαστική υπόθεση την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Τα γκολ για την ομάδα των Βορείων Προαστίων πέτυχαν οι Σουμελίδης στο 56′, με πέναλτι, Μπρίλης στο 60′, Αντωνιάδης στο 63′ και Δημαράς στο 84′. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 68′, με τον Πλατανίτη.

Α.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ: Χολέβας, Δρομπόνης, Γιαννόπουλος (65′ Μανωλίκας), Κόκκαρης, Παυλίδης, Δουλιόγλου, Χολέβας Κ., Πάντος, Γκούσης, Πλατανίτης, Πετεινάκης (57′ Κάππας).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Μαλλιαρίτσης, Σουμελίδης, Γλυνός, Γεωργακόπυλος, Τριανταφύλλου, Μπαμπαλούκας (86′ Ψυλλάκης), Δημαράς (91′ Κιούσης), Κατσαρας (48′ Αντωνιάδης), Μπρίλης, Αναγνώστης (73′ Τακάο), Αδραχτάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet