Ο ΑΟΠ Κηφισιάς… σέρβιρε ελπίδα στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού
eurokinissi.gr
Αθλητισμός

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς… σέρβιρε ελπίδα στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού

Στηρίζοντας τον αγώνα για την ενημέρωση και πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού ο ΑΟΠ Κηφισιάς, πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Ζηρίνειο, για τη 2η αγωνιστική της Volley League, πραγματοποίησε δράση ευαισθητοποίησης των γυναικών.

Πιο συγκεκριμένα, οι αθλητές της ομάδας των Βορείων Προαστίων πρόσφεραν λουλούδια στις γυναίκες που βρέθηκαν στο γήπεδο, στέλνοντας το μήνυμα ότι «σε αυτό τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί». Η κίνηση έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από όλους τους φιλάθλους, οι οποίοι έδωσαν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα. Μάλιστα όλα τα μέλη του συλλόγου φορούσαν τη χαρακτηριστική ροζ κορδέλα.

Παράλληλα, όπως σε κάθε προσπάθεια για την ανάδειξη πρόληψη της υγείας, το «παρών» έδωσε η Αιμοδιάγνωση MED, με έδρα στην Κηφισιά, η οποία πρόσφερε ειδικό εκπτωτικό voucher, ενώ δόθηκε η δυνατότητα για την απόκτηση της ειδικής κάρτας υγείας με εκπτωτικά check-up.

Ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΑΟΠ Κηφισιάς, Γιώργος Παπαδόπουλος, τόνισε σχετικώς: «Στόχος μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε τις γυναίκες να πραγματοποιούν σε ετήσια βάση τις απαραίτητες εξετάσεις. Όλοι γνωρίζουμε ότι η έγκυρη πρόληψη είναι καθοριστική σε θέματα υγείας. Η ανταπόκριση των γυναικών στην πρωτοβουλία μας ήταν συγκινητική και σίγουρα μας ικανοποιεί. Ο ΑΟΠ Κηφισιάς θα πραγματοποιήσει αντίστοιχες δράσεις και στο μέλλον. Άλλωστε, μέσα από τον αθλητισμό μπορούμε να περάσουμε σημαντικά κοινωνικά μηνύματα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet