Ο Γιώργος Δέλλιος συνεχίζει… ερυθρόλευκα
Αθλητισμός

Ο Γιώργος Δέλλιος συνεχίζει… ερυθρόλευκα

Ο Πανερυθραϊκός Α.Σ. ανακοίνωσε ότι ο σέντερ της ομάδας Γιώργος Δέλλιος ανανέωσε για τέταρτη διαδοχική χρονιά τη συνεργασία του με την ομάδα των Βορείων Προαστίων,

Έπειτα από μία αναγκαστική απουσία λίγων μηνών για οικογενειακούς λόγους, ο πολύπειρος σέντερ επέστρεψε δριμύτερος στην καθημερινότητα του Πανερυθραϊκού και τίθεται εκ νέου στη διάθεση του προπονητή Δημήτρη Χουχουλή, για να συνεχίσουμε μαζί, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της ομάδας, να «γράφουμε ιστορία». «Ο Γιώργος, εξάλλου, σε αυτά τα τρία χρόνια του στον Σύλλογο κατάφερε να μπει στις καρδιές των φιλάθλων μας, έχοντας πλέον αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στα πανερυθραϊκά δρώμενα» τονίζει η διοίκηση της ομάδας.

Στο περιθώριο της ανανέωσής του με τον Πανερυθραϊκό, ο Γιώργος Δέλλιος, παραχωρώντας δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου, υπογράμμισε: «Το δίλημμα για εμένα δεν ήταν μεγάλο για το πού θα συνεχίσω την καριέρα μου. Διότι, εκτός του καθαρά αγωνιστικού κομματιού, το σημαντικότερο απ΄ όλα είναι οι σχέσεις με τους ανθρώπους της ομάδας. Αυτές μένουν πάντα. Και το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια, προσωπικά, βιώνω αυτό το οικογενειακό κλίμα στην Ερυθραία, το γεγονός ότι ο Πανερυθραϊκός μου προσφέρει, όπως και στα υπόλοιπα παιδιά, αυτή τη “ζεστασιά”, το γεγονός ότι υπάρχει αυτός ο αμοιβαίος σεβασμός, η αλληλοεκτίμηση και το ξεχωριστό “δέσιμο” με τους ανθρώπους του Συλλόγου, όπως φυσικά και το ότι ύστερα από τόσα χρόνια όλοι μαζί (παίκτες, προπονητές, σταφ, διοίκηση) είμαστε πια παρέα, η παραμονή μου στην ομάδα ήρθε ως φυσική συνέπεια. Αυτή είναι η φιλοσοφία του Πανερυθραϊκού, να είναι παρέα, να δημιουργεί τέτοιες “σχέσεις ζωής” και αυτό προσπαθεί πάντα, να διατηρεί δηλαδή παίκτες για πολλά χρόνια και αυτός είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους που διατηρείται και σε πολύ υψηλό (αγωνιστικό και όχι μόνο) επίπεδο. Φυσικά, και η σχέση μου με τον κόουτς Χουχουλή, με τον οποίο συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια, και πριν ξαναβρεθούμε στην Ερυθραία, έχει περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο. Τέταρτος χρόνος στον Πανερυθραϊκό, λοιπόν, ο οποίος τυγχάνει πια της αναγνώρισης και του σεβασμού στον χώρο του αθλήματος και αυτό που οφείλουμε εμείς, από τη στιγμή που φοράμε τη φανέλα του, είναι καθημερινά να παλεύουμε για το καλύτερο, ώστε να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας του και να τον διατηρούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet