Ο Μ. Τεντόγλου ανακηρύχθηκε από την ΕΟΕ ως ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Ο Μ. Τεντόγλου ανακηρύχθηκε από την ΕΟΕ ως ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Ο Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου, του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς, απέκτησε ακόμη μία σπουδαία διάκριση, καθώς αναδείχθηκε κορυφαίος Έλληνας αθλητής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο άλμα εις μήκος.

Η βράβευση του νεαρού αθλητή έγινε από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, κατά τη διάρκεια της τελετής των βραβείων της Διεθνούς Ένωσης Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών, στο ανοιχτό θέατρο «Μάνος Κατράκης» του Creta Maris Beach Resort, στο τέλος της πρώτης ημέρας της γενικής συνέλευσης της ANOC.

Τα βραβεία ANOC δημιουργήθηκαν ως ένδειξη αναγνώρισης προς τις Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές και τους αθλητές τους για την αφοσίωσή τους στο Ολυμπιακό Κίνημα και για την προώθηση των Ολυμπιακών αξιών.

Εκτός από την απονομή του βραβείου του Μίλτου Τεντόγλου από τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), Σπύρος Καπράλος, απένειμε το βραβείο στους Ιταλούς αθλητές της ποδηλασίας για την κατηγορία της καλύτερης επίδοσης σε άθλημα πολλών αθλητών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του μήκους, ανεβαίνοντας στην κορυφή στο τελευταίο άλμα όπου και προσγειώθηκε στα 8,41μ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet