Ο Νίκος Ζαλμάς στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΠ Κηφισιάς
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Ο Νίκος Ζαλμάς στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΠ Κηφισιάς

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης (ΑΟΠ) Κηφισιάς ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Νίκο Ζαλμά. Μάλιστα ο έμπειρος τεχνικός πραγματοποίησε την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018 στο Ζηρίνειο την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα των Βορείων Προαστίων.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου τον καλωσόρισαν ο κ. Γιώργος Παπαδόπουλος και ο κ. Τάσος Οικονομόπουλος, οι οποίοι του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο έργο του.

Ο Νίκος Ζαλμάς στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Κηφισιάς τόνισε: «Είναι κατανοητό ότι αναλαμβάνω προπονητής σε μία δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Καλούμαστε να διαχειριστούμε αρκετά πράγματα. Η Κηφισιά έχει ξεκινήσει άσχημα στο πρωτάθλημα, ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

»Καλό θα ήταν να αποφύγουμε τα play out του πρωταθλήματος. Να βγάλουμε την ομάδα από το τέλμα και να βρεθούμε στην πρώτη οκτάδα. Βάζουμε στο μυαλό μας έναν πιο μακροπρόθεσμο στόχο με γνώμονα σε ποια θέση θα είναι η ομάδα στις 30 Μαρτίου.

»Θα πρέπει να γίνει διαχείριση του υλικού μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και στη συνέχεια να κάνουμε μία επαναξιολόγηση του. Μετά αν χρειαστεί να προχωρήσουμε σε κάποια ή κάποιες αλλαγές  στο έμψυχο δυναμικό».

Ο έμπειρος τεχνικός κατέληξε λέγοντας: «Έχω έρθει σε μία ομάδα με πολλούς έμπειρους παίκτες. Ίσως όμως να μην φτάνει μόνο αυτό. Στην παρούσα φάση δεν είναι εύκολο να αλλάξουμε τη δομή της ομάδας. Μπορούμε να κάνουμε μικρές αλλαγές είτε στην ποιότητα είτε στην ποσότητα της προπόνησης  με στόχο να αλλάξουμε την κατάσταση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet