Προμήθεια εισιτηρίων και καρτών διαρκείας για τον αγώνα απέναντι στον Κόροιβο
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Προμήθεια εισιτηρίων και καρτών διαρκείας για τον αγώνα απέναντι στον Κόροιβο

Η ΚΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων και των καρτών διαρκείας για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ Κηφισιά- Κόροιβος που θα διεξαχθεί το Σάββατο (7/11), στις 17:00, στο Ζηρίνειο.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν από τις 2/11 να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους ή τις κάρτες διαρκείας από τα καταστήματα:

Παπασωτηρίου

  • Public
  • Seven spots
  • Media Markt
  • 11876
  • IANOS
  • RELOAD
  • και online μέσω του www.viva.gr

Σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και ΑΜΚΑ.

Όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν τα εισιτήρια μέσω της ιστοσελίδας της www.viva.gr και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα πρέπει να φέρουν την παλιά κάρτα μαζί τους ώστε να αντικατασταθεί με καινούργια ηλεκτρονική κάρτα. Απαραίτητη είναι η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου και ΑΜΚΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Οι φίλαθλοι της Κηφισιάς που θα προσέλθουν στο Ζηρίνειο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης στην είσοδο του γηπέδου.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας για την όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη αγορά των εισιτηρίων τους για την αποφυγή συνωστισμού στα εκδοτήρια πριν την έναρξη του αγώνα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet