Πώς γιόρτασε η Κηφισιά τη μεγάλη άνοδο στη SuperLeague 2
Αθλητισμός

Πώς γιόρτασε η Κηφισιά τη μεγάλη άνοδο στη SuperLeague 2

Η Κηφισιά, πετυχαίνοντας τον απόλυτο αριθμό νικών στην διαδικασία των μπαράζ και εξασφαλίζοντας πανηγυρικά την άνοδο στη Superleague 2 πέτυχε τον μεγάλο στόχο ανόδου στη SuperLeague 2. Γεγονός που γιορτάστηκε δεόντως στη γεμάτη κερκίδα του «Ζηρίνειου» Δημοτικού Σταδίου Κηφισιάς, η οποία χειροκρότησε τη θριαμβεύτρια ομάδα των Βορείων Προαστίων.

Το «παρών» έδωσαν ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, που τίμησε όλους με την παρουσία του, συνεχάρη στον χαιρετισμό του και τις δύο αγαπημένες μπλε ομάδες, όπως χαρακτηριστικά είπε, και πανηγύρισε την απονομή δίπλα στους πρωταθλητές. «Είμαι εδώ για να χαιρετήσω την άνοδο δύο ιστορικών και ιδιαίτερα αγαπητών ομάδων της Κηφισιάς και του Ηροδότου Κρήτης. Είμαι σίγουρος ότι και στο νέο πρωτάθλημα θα διδάξουν ήθος ποιότητα και αξιοπρέπεια», σημείωσε ο υφυπουργός.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, δήλωσε ενθουσιασμένος με την επιτυχία της αγαπημένης ομάδας της πόλης της Κηφισιάς, ευχαρίστησε και συνεχάρη τους παίκτες και όλα τα μέλη της ομάδας για το κατόρθωμά τους, τους αθλητές, τους παράγοντες, με πρώτο τον πρόεδρο και το Τεχνικό Επιτελείο, που συντέλεσαν σε αυτό, ενώ ανακοίνωσε με την ευκαιρία τις προγραμματισμένες εργασίες υποστήριξης της δημοτικής αρχής στην έδρα της ομάδας, με νέο φυσικό χλοοτάπητα, σκέπαστρο και επιπλέον καθίσματα στις κερκίδες και τέλος, με υπερηφάνεια, τους απένειμε το κύπελλο.

«Δεν περιγράφεται η χαρά, η συγκίνηση και η υπερηφάνεια για την ομάδα της Κηφισιάς. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της, τον προπονητή, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους φιλάθλους. Συγχαρητήρια και στην ιστορική ομάδα του Ηρόδοτου για την άνοδό της. Η Κηφισιά δεν ήταν στις κορυφαίες κατηγορίες ποδοσφαίρου, προσέφερε ωστόσο ποδοσφαιριστές και προπονητές στις ομάδες. Τώρα είναι έτοιμη να χαρίσει δυνατές συγκινήσεις στην Super League 2. Η διοίκηση της Κηφισιάς έχτισε μεθοδικά την ομάδα, ενώ παράλληλα καλλιεργεί εις βάθος τον αθλητισμό και μέσω των Ακαδημιών. Το κοντινό αυριανό μέλλον και για το Ζηρίνειο θα είναι διαφορετικό. Με καινούργιο φυσικό χλοοτάπητα, με σκεπαστή εξέδρα και με αντικατάσταση καθισμάτων. Σε αυτό το νέο  ταξίδι θα  είμαστε  μαζί  με τους φιλάθλους παρόντες  στα γήπεδα» », δήλωσε ο δήμαρχος Κηφισιάς.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού, Αχιλλέας Κουρέπης, απένειμε με ιδιαίτερη χαρά τα μετάλλια σε έναν-έναν τους παίκτες απ’ όλη την ομάδα, δηλώνοντας στον σύντομο χαιρετισμό του «βέβαιος, πως αυτήν την επιτυχία θα την ακολουθήσουν και μεγαλύτερες».

Ο πρόεδρος της ομάδας, Βασίλης Γαντζούλας, αξιώθηκε να δει το όνειρο του να γίνεται πραγματικότητα και όλες τις προσπάθειές του για αυτό να στέφονται τελικά με επιτυχία. Για τον λόγο αυτόν ευχαρίστησε όλη την ομάδα του και τον αντιπρόεδρο για τη συνεργασία τους, αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην οικογένειά του, που ως πατέρας, για χάρη της ομάδας, έχει χάσει σίγουρα αρκετές οικογενειακές στιγμές και ευχήθηκε να μπορεί μεγαλώνοντας, ακόμη και ως παππούς, να καμαρώνει την ομάδα αυτήν και να τη βλέπει να προοδεύει.

Επίσης, στη γιορτή το «παρών» έδωσε ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Πρίτσας, ο οποίος ευχαρίστησε με τη σειρά του όλη την ομάδα, η οποία κατάφερε -με οδηγό πάντα τις αξίες, όπως την εντιμότητα και τον σεβασμό στους αντιπάλους- να γίνει γνωστή στο πανελλήνιο, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την παρουσία τους, τους επισήμους, τον υφυπουργό Αθλητισμού, τον δήμαρχο Πεύκης-Λυκόβρυσης, Τάσο Μαυρίδη και τον δήμαρχο Κηφισιάς, για την έγκαιρη στήριξή του, υποσχόμενος εξ’ ονόματος όλης της ομάδας ότι η πόλη της Κηφισιάς θα εκπροσωπηθεί επάξια. Ακόμη, ο κ. Πρίτσας ευχαρίστησε το τεχνικό team και ιδιαιτέρως τον αθλητικό διευθυντή, Λευτέρη Μυλώνη, τον προπονητή, Νίκο Κούστα και τον τεχνικό διευθυντή, Στέφανο Κοτσόλη.

Τέλος, στο στάδιο παρευρέθησαν επίσης ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας, Νικήτας Κόκκαλης και ο εντεταλμένος Πολεοδομικού Σχεδιασμού της διεύθυνσης Δόμησης, Μανώλης Κουρμαδιάς, όπως και η κοινοτική σύμβουλος Ράνια Ντάλλη.

Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η κ. Λίλα Κουντουριώτη.

Η διοίκηση του «Ζηρινείου», ευχαριστεί όλους, επισήμους, αθλητές και φιλάθλους, για την παρουσία τους στον χώρο του σταδίου το οποίο είναι διατεθειμένο, πάντοτε, στην υπηρεσία του αθλητισμού και αυτήν την ολυμπιακή χρονιά εύχεται: «Πιο Γρήγορα-πιο ψηλά-πιο δυνατά», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet