Π. Παπαδόπουλος: Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Ζηρίνειο με τη φανέλα του ΑΟΠ Κηφισιάς
Αθλητισμός

Π. Παπαδόπουλος: Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Ζηρίνειο με τη φανέλα του ΑΟΠ Κηφισιάς

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Παναγιώτη Παπαδόπουλο.

Ο 28χρονος ακραίος θα φοράει τη φανέλα της Κηφισιάς την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Λίγο μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με την ομάδα των Βορείων Προαστίων, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος που θα αγωνιστώ με τα χρώματα της Κηφισιάς την ερχόμενη σεζόν. Οι λόγοι που την επέλεξα έχουν να κάνουν τόσο με τον τρόπο με τον οποίο με προσέγγισε η διοίκηση, όσο και ο προπονητής, Νίκος Ζαλμάς, με τον οποίο έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου».

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος μίλησε για τους στόχους της επόμενης περιόδου, τονίζοντας: «Θέλω να πετύχω κάτι καλό με την Κηφισιά. Να παίξουμε καλό βόλεϊ, να παρουσιάσουμε ένα δυνατό σύνολο και στο τέλος της σεζόν να είμαστε χαρούμενοι για την αγωνιστική μας παρουσία. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Ζηρίνειο, το οποίο είναι μία ιδιαίτερη έδρα. Όσον αφορά τους προσωπικούς μου στόχους, θέλω να δουλέψω σκληρά και να βελτιωθώ ως παίκτης. Έχω ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό μου και θεωρώ ότι θα είμαι στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική και φυσική κατάσταση μέσα στη σεζόν».

Τέλος, ο αθλητής, μιλώντας για το επόμενο πρωτάθλημα της Volley League, σχολίασε: «Οι κινήσεις που γίνονται από την πλειονότητα των ομάδων δείχνει ότι θα έχουμε ένα δυνατό και αμφίρροπο πρωτάθλημα. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές και να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την πρωτόγνωρη κατάσταση που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet