Στη διάθεση των φιλάθλων του Πανερυθραϊκού οι Invitational Cards «CAMPEONES 2020 Powered by GSA» της νέας αγωνιστικής περιόδου
Αθλητισμός

Στη διάθεση των φιλάθλων του Πανερυθραϊκού οι Invitational Cards «CAMPEONES 2020 Powered by GSA» της νέας αγωνιστικής περιόδου

Ο Πανερυθραϊκός Α.Σ.-Τμήμα Μπάσκετ ενημερώνει τους φίλους του Συλλόγου ότι οι Invitational Cards «CAMPEONES 2020 Powered by GSA» για την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2020-2021 τίθενται από σήμερα, Πέμπτη 9 Ιουλίου, στη διάθεση του κοινού!

Μάλιστα, οι φετινές Invitational Cards είναι και συλλεκτικές! Και αυτό διότι για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου το εικαστικό θέμα των καρτών το επέλεξαν οι φίλοι του, μέσω ψηφοφορίας στα Social Media του Πανερυθραϊκού. Επίσης, όπως αναφέρει η ομάδα, «θα έχουμε τη χαρά το φετινό ταξίδι των Invitational Cards, που θα σας ακολουθούν στην επιστροφή της ομάδας μας στην Α2, να είναι με τη συνεργασία της εταιρείας αθλητικής ένδυσης GSA, η οποία τα τελευταία 3 χρόνια ντύνει τον Πανερυθραϊκό!».

Όλοι οι κάτοχοι της φετινής Invitational Card του Πανερυθραϊκού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2, απέναντι σε ιστορικά κλαμπ του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδος, ενώ θα εξασφαλίσουν και μοναδικά προνόμια όπως 20% έκπτωση σε αγορές προϊόντων της GSA, οι οποίες θα πραγματοποιούνται είτε από το κεντρικό κατάστημα της εταιρείας στη Μεταμόρφωση, είτε από το e-shop της GSA.

Οι 50 πρώτοι που θα προμηθευτούν τη συλλεκτική Invitational Card «CAMPEONES 2020 Powered by GSA» θα πάρουν δώρο και μία συλλεκτική κούπα του Πανερυθραϊκού!

Επίσης, οι κάτοχοι της φετινής Invitational Card θα συμμετέχουν αυτομάτως και στην κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της σεζόν, όπου 20 τυχεροί θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή για προϊόντα της GSA.

Σημείο διάθεσης των συλλεκτικών Invitational Cards «CAMPEONES 2020 Powered by GSA» του Πανερυθραϊκού: Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Στέλιος Καλαϊτζής» (Ρίτσου & Ολυμπιονικών, Νέα Ερυθραία).

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού:

  • Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00 με 20:00
  • Σάββατο & Κυριακή 09:00 με 12:00

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 6200024, 693 6333447

Email: [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet