Στον Πανερυθραϊκό ο Χριστόφορος Λυκογιάννης
Αθλητισμός

Στον Πανερυθραϊκό ο Χριστόφορος Λυκογιάννης

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ ανακοίνωσε την απόκτηση του Χριστόφορου Λυκογιάννη, ο οποίος θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας των Βορείων Προαστίων την προσεχή σεζόν 2019-2020.

Ο 36χρονος φόργουορντ αποτελεί έναν απ’ τους πλέον έμπειρους και ποιοτικούς αθλητές των Εθνικών κατηγοριών, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του σπουδαίες επιτυχίες, σημειώνοντας μάλιστα ανόδους με τις περισσότερες από τις ομάδες του.

Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην Α2 με το Μαρούσι (11,3π., 39,1% τρίπ., 5,7 ριμπ., 1,5 κλεψ. ανά παιχνίδι), ενώ τις δύο προηγούμενες χρονιές είχε πανηγυρίσει ισάριθμες ανόδους στην Α2, αρχικά με το Περιστέρι (2016-2017, Πρωταθλητής Β’ Εθνικής) και εν συνεχεία με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων (2017-2018). Την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 φόρεσε τη φανέλα του ιστορικού Ιωνικού Νικαίας, αφού προηγουμένως πρωταγωνίστησε επί δύο συναπτά έτη με τον Φάρο Κερατσινίου, όπου «έγραψε» συνεχόμενες ανόδους, φτάνοντας από την Γ’ Εθνική μέχρι την Α2 (2013-2015). Μέχρι τότε είχε αγωνιστεί, επίσης, σε Ένωση Ιλίου (2011-2013, Β’ & Γ’ Εθνική), Λαύριο (2008-2011, Α2 & Β’ Εθνική), Νήαρ Ηστ (Β’ Εθνική – άνοδος στην Α2), αλλά και στους Αρδηττό, Αργοναύτη Ραφήνας, Ιαλυσό Ρόδου και Άμιλλα Περιστερίου, τα πρώτα χρόνια της πορείας του, με όλους στην Γ’ Εθνική. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Γ.Σ. «Άρτεμις Ιλίου».

Καλωσορίζοντας τον νέο παίκτη η διοίκηση του Συλλόγου επισημαίνει: «Χριστόφορε καλωσήρθες στην οικογένεια του Πανερυθραϊκού και ευχόμαστε να πανηγυρίσουμε μαζί πολλές επιτυχίες, στη νέα εποχή του Συλλόγου».

Στο περιθώριο της μεταγραφής του, ο πολύπειρος φόργουορντ παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανερυθραϊκού στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου, επισημαίνοντας: «Για μένα, ανοίγει ακόμη ένα σημαντικό κεφάλαιο, μιας και θα φοράω πλέον τη φανέλα μίας εκ των ιστορικότερων ομάδων των Εθνικών κατηγοριών, του Πανερυθραϊκού, και μάλιστα στη νέα αυτή εποχή που ξεκινά για τον Σύλλογο. Ήταν εύκολη επιλογή για εμένα να πω το “ναι”, καθώς δεν ήταν μόνο η πρόκληση του να αγωνιστώ για λογαριασμό του Πανερυθραϊκού, σε μία παραδοσιακή δύναμη, με επαγγελματικού επιπέδου οργάνωση, αλλά και το ότι θα αγωνίζομαι σε ομάδα που θέλει πάντοτε να πρωταγωνιστεί, κάτι το οποίο αποτελεί το Νο1 κίνητρο για εμένα, ώστε να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο και να δίνω πάντοτε τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτό είμαι έτοιμος να κάνω και στον Πανερυθραϊκό και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ! Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι υγιείς. Αν έχουμε υγεία και είμαστε από την αρχή μέχρι το τέλος όλοι μαζί, τότε πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Τώρα, μόνο… δουλειά, να βρούμε το συντομότερο δυνατό “χημεία” και να… μιλήσουμε με πράξεις! Καλή χρονιά να έχουμε και τα υπόλοιπα… στο παρκέ!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet