Τα συνεχή κρούσματα Covid-19 στον ΑΟΠ Κηφισιάς ανέβαλαν τον αυριανό (3/2) αγώνα με τον ΠΑΟΚ
Αθλητισμός

Τα συνεχή κρούσματα Covid-19 στον ΑΟΠ Κηφισιάς ανέβαλαν τον αυριανό (3/2) αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΟΠ Κηφισιάς για την 7η αγωνιστική της Volley League, που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις 18:00.

Όπως ενημερώνει η ομάδα και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής «η απόφαση λήφθηκε επειδή ήδη η Κηφισιά είχε δύο κρούσματα το προηγούμενο 48ωρο ανεβάζοντας συνολικά σε 6 τους αθλητές που βρίσκονταν σε καραντίνα. Σήμερα το πρωί, 2 Φεβρουαρίου, πέρασαν Covid-19 τεστ οι τρεις αθλητές που βρίσκονταν σε καραντίνα από την προηγούμενη εβδομάδα και ένας από αυτούς βρέθηκε και πάλι θετικός, συμπληρώνοντας τα τρία απαιτούμενα πριν από την αναμέτρηση».

Ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΑΟΠ Κηφισιάς, Γιώργος Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στο θέμα τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΣΑΠ για την απόφασή της, η οποία έχει ως κύριο μέλημα την προστασία της υγείας των αθλητών. Διανύομε μία δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας και όλοι μας οφείλουμε να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί. Χρόνος και ημερομηνίες για να οριστούν οι αγώνες που αναβλήθηκαν σίγουρα θα βρεθεί. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να δείξουμε την ύψιστο βαθμό βούλησης για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά και να κερδίσουμε τον κορωνοϊό. Μία “μάχη” που όλα τα σωματεία δίνουμε μαζί».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet