Τη στήριξη όλων ζητεί το Τμήμα Βόλεϊ του Πανερυθραϊκού
Αθλητισμός

Τη στήριξη όλων ζητεί το Τμήμα Βόλεϊ του Πανερυθραϊκού

Τους χορηγούς και φίλους του ευχαριστεί το Τμήμα Βόλεϊ του Πανερυθραϊκού και καλεί όλους να στηρίξουν τον Σύλλογο, μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης.

Κλείνοντας τη φετινή αγωνιστική χρονιά της ανδρικής ομάδας νιώθω την υποχρέωση εκ μέρους όλων των μελών της Διοικούσας Επιτροπής μας να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους μας βοήθησαν και στάθηκαν δίπλα μας στα δύσκολα αυτά χρόνια που ζούμε και μας έδωσαν το δικαίωμα να συνεχίσουμε να υπάρχουμε και να προσφέρουμε στον «καθαρό» αθλητισμό, στο «άθλημα της καρδιάς μας» και να είμαστε κοινωνοί των αξιών της ομαδικής άθλησης, της συνεργασίας, της υπευθυνότητας απέναντι στους συναθλητές κ.λπ.

Δεν εγκαταλείψαμε στιγμή την «υπαρξιακή μας φιλοσοφία» της ανάπτυξης του αθλήματος, τοn μαζικό αθλητισμό στη βάση και τα συνδυάσαμε με τον καλύτερο τρόπο με τον απαραίτητο και «υγιή» πρωταθλητισμό που δημιουργεί σωστά αθλητικά πρότυπα, προς μίμηση, ώστε νέοι αθλητές να θελήσουν ενσωματωθούν στις ομάδες μας βόλεϊ.  

Ένα τεράστιο «ευχαριστώ» λοιπόν σε όλους του χορηγούς μας, μικρούς και μεγάλους, που είναι λίγοι αλλά εκλεκτοί, τον Δήμο Κηφισιάς και τον δήμαρχο κ. Γιώργο Θωμάκο, το ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλα» και τον αντιπρόεδρο, υπεύθυνο για τα αθλητικά, κ. Αχιλλέα Κούρεπη, τους ακούραστους συνεργάτες Θανάση Μαργαρίτη, Νίκο Χατζηπέρρο και Δημήτρη Παπαδόπουλο, τον Φ/Θ Νίκο Παπαδόπουλο, το ιατρικό team Δημήτρη Τσούκα, Βασίλη Παράσχου και Σταύρο Κούνα, τον Γιάννη Κουνέλλα και το Διαγνωστικό Κέντρο «Κουνέλλας Ιατρική»,  ΌΛΟΥΣ τους φίλους, φιλάθλους και τις οικογένειες των αθλητών μας για την αμέριστη ηθική και υλική βοήθεια τους, ΚΑΙ για το τέλος αφήσαμε τους ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ που δεν μπορεί να είναι άλλοι από τους προπονητές Γιάννη Λάιο, Μάκη Μαργαρίτη και τους 12 αθλητές μας!!!

Ο Σύλλογος σε ειδική εκδήλωση, μετά τις γιορτές του Πάσχα, θα τους τιμήσει για τη φετινή συμβολή τους ώστε να παραμείνουμε στην κορυφή του αθλήματος μεταξύ των πρώτων!

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ στην ομάδα για άλλη μια φορά αποδείξαμε ότι αν οι ΛΙΓΟΙ που μας στηρίζουν, αναλογικά με τις επιτυχίες και το έργο μας, γινόντουσαν ΠΟΛΛΟΙ θα μπορούσαμε να φτάσουμε πολύ ψηλά σε όλα τα επίπεδα.

Ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς ΚΑΛΟΥΜΕ όποιον θέλει να συμμετάσχει σε αυτή τη νέα προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί μας, σίγουρα ξέρει που θα μας… βρει.

Άγγελος Κυριακίδης – Γεν. Αρχηγός
Πανερυθραϊκός Α.Σ. – Τμήμα Volley

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet