“Τρίτωσε” τις επιτυχίες ο Πανερυθραϊκός
Αθλητισμός

“Τρίτωσε” τις επιτυχίες ο Πανερυθραϊκός

“Τρίτωσαν” οι επιτυχίες για τον Πανερυθραϊκό, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Ερμή Κιβερίου στον τελικό του κυπέλλου Ερασιτεχνών και πέτυχε έτσι ένα ιστορικό και ανεπανάληπτο τρεμπλ! Η ομάδα της Ερυθραίας είχε ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα και κύπελλο της ΕΠΣ Αθηνών και στο γήπεδο της Κορίνθου έπαιξε με στόχο να σηκώσει και τρίτο τίτλο μέσα στην ίδια χρονιά!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους παίκτες του Αντώνη Τσιμπάκη, αφού μόλις στο 7ο λεπτό, ο Τσίπρας πέτυχε ένα σπάνιας ομορφιάς τέρμα και άνοιξε το σκορ.

Μέχρι και τα μισά του πρώτου μέρους ο Πανερυθραϊκός είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και μπορούσε να έχει διπλασιάσει τα τέρματά του, αλλά στη συνέχεια ο Ερμής πίεσε αρκετά, ψάχνοντας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, την ισοφάριση και έτσι το ημίχρονο έληξε με το σκορ στο 1-0.

Με την έναρξη της επανάληψης, η ομάδα της Αρκαδίας κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, χάρη σε γκολ του Μπεξή, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε αμυντική αδράνεια του Πανερυθραϊκού.

Η απάντηση ήταν άμεση, αφού τρία λεπτά αργότερα, ο Παπάζογλου με ένα σουτ- κεραυνό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το 2-1. Από εκεί και πέρα ο Πανερυθραϊκός έμεινε πίσω για να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα και τελικά τα κατάφερε, παρά τις ευκαιρίες που είχε ο Ερμής.

Από τον αγώνα δεν έλειψε η μεγάλη ένταση, ιδιαίτερα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, όταν παίκτες των δύο ομάδων συνεπλάκησαν και ο διαιτητής του αγώνα αναγκάστηκε να αποβάλει δύο παίκτες από κάθε αντίπαλο. Μάλιστα η ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια της απονομής, με τον Πανερυθραϊκό τελικά να σηκώνει ακόμα μία κούπα τη φετινή σεζόν!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet