Πανερυθραϊκός: Έσβησε η ελπίδα για άνοδο στη Γ΄ Εθνική
Αθλητισμός

Πανερυθραϊκός: Έσβησε η ελπίδα για άνοδο στη Γ΄ Εθνική

Στον πιο καθοριστικό αγώνα που έκρινε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική ο Πανερυθραϊκός ηττήθηκε με σκορ 3-0 από το Χαϊδάρι. Η ομάδα δεν παρουσίασε καθόλου καλό αγωνιστικό πρόσωπο και έχασε κάθε ελπίδα για άνοδο στην Γ΄ Εθνική, με μία ακόμη αγωνιστική αν απομένει για την ολοκλήρωση των μπαράζ.

Ο Πανερυθραϊκός, με την ήττα του, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του αγώνα Εθνικός – Οδηγήτρια, ο οποίς έληξε με σκορ 1-1, δηλαδή τις ελπίδες που θα είχε, εάν έπαιρνε την νίκη στον αγώνα με το Χαΐδάρι, για άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Μένει ένας ακόμη αγώνας για τον Πανερυθραϊκό, που θα αντιμετωπίσει, στην έδρα του, τον Εθνικό.  Εφόσον η άνοδος έχει ήδη κριθεί και η βαθμολογία στον όμιλο, πριν την τελευαταία αγωνιστική είναι Εθνικός 11, Χαΐδάρι 7, Πανερυθραϊκός 6 και Οδηγήτρια 4, ο αγώνας αυτός έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Οι εντεκάδες του αγώνα:

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μαχαίρας, Πολίτης, Νούλας (75΄ Γυπάκης), Σουμελίδης, Αρβανίτης, Τσούκης, Μπατής (65΄ Δημητρακόπουλος), Κοτσολάκος, Χριστούλης, Καρώνας, Ρούπι (85΄ Πανόπουλος).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μολφέσης, Γλυνός (75΄ Μπαστέας), Παπαδόπουλος (20΄ Κοπάνι), Γιαννόπουλος (65΄ Μίκος), Γκόλιας, Χατζής, Παπαθανασίου, Αδραχτάς, Τσίπρας, Αντωνιάδης, Παπάζογλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet