1ο Volleyball Camp από τον Ηρακλή
Αθλητισμός

1ο Volleyball Camp από τον Ηρακλή

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κηφισιάς «Ο Ηρακλής», με πλούσια ιστορία 21 χρόνων και προσφορά στον αθλητισμό και τη νεολαία ασχολείται αποκλειστικά με τη γυναικεία πετοσφαίριση, θεωρώντας ότι η εξειδίκευση οδηγεί σε καλύτερα αποτελέσματα και προάγει το συγκεκριμένο άθλημα. Από τη Σχολή Volley του Ηρακλή έχουν αναδειχθεί πολλές καταξιωμένες αθλήτριες που στελέχωσαν ομάδες της Α1 Κατηγορίας και των Εθνικών Ομάδων της χώρας μας. Οι αθλήτριες εκτός από την εκμάθηση του αθλήματος, διδάσκονται τα μηνύματα της ευπρεπούς συμπεριφοράς και του «ευ αγωνίζεσθε».

Για πρώτη φορά ο σύλλογος διοργανώνει ανοικτό Camp εκμάθησης του αθλήματος και βελτίωσης των τεχνικών δεξιοτήτων των νεαρών αθλητριών. Στόχος του Camp είναι με τη σωστή διαδικασία εκμάθησης, από τους έμπειρους προπονητές του Ηρακλη Κηφισιάς, να αναπτυχθούν οι δεξιότητες κάθε αθλήτριας και να τελειοποιηθούν οι αθλήτριες σε ατομική τεχνική και τακτική καθώς και στην ομαδική τεχνική μέσω των αγώνων που θα διεξαχθούν.

Επικεφαλής των προπονητών είναι οι έμπειροι προπονητές του συλλόγου Σπύρος Χουντουμάδης και Στέφανος Πολύζος, ενώ την ομάδα των προπονητών συμπληρώνουν οι εξειδικευμένοι προπονητές Έφη Μαρτσουκάκη, Σωτήρης Αντωνίου, και Δημήτρης Μαρδίτσας.

Το Camp απευθύνεται σε κορίτσια από 7- 17 ετών και θα διεξαχθεί την περίοδο από 14 Απριλίου έως 17 Απριλίου 2014 και από 22 Απριλίου έως 24 Απριλίου 2014.

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Ραλλιώ Πολίτη στο τηλέφωνο: 6942 582126. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet