Ποιες αντιπάλους θα βρουν στον δρόμο τους οι «Αμαζόνες»
Αθλητισμός

Ποιες αντιπάλους θα βρουν στον δρόμο τους οι «Αμαζόνες»

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της ΕΟΠΕ, η κλήρωση των πρωταθλημάτων Κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ.

Ο Όμιλος των Κορ-1 μπορεί να μην έχει κανένα από τα θεωρητικά φαβορί της κατηγορίας, πλην όμως απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς συμμετέχουν ομάδες με παράδοση σε αυτές τις ηλικίες, όπως αναφέρει η ΑΟΝΝΕ «Αμαζόνες» στην ιστοσελίδα της. Παρά ταύτα, ο σύλλογος πιστεύει ότι η ομάδα της δεν θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες να εξασφαλίσει μία από τις τέσσερις θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση των κορυφαίων ομάδων Κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ.

Οι αντίπαλες ομάδες που θα βρεθούν αντίπαλοι των «Αμαζόνων» θα είναι κατά σειρά: Α.Ε. «Αθηνά» Μαγκουφάνας 2004, Ίωνες ΑΣΠ, Α.Ο. Δεξαμενή Μεταμόρφωσης, ΑΕΚ, Α.Ο. Αγίου Στεφάνου, ΑΣΠ Σάλαμμον, ΑΟΝ Ζηρίνειος, Γ.Σ. Απόλλων.

Αρκετά πιο δύσκολο το έργο των Κορ-2 και Κορ-3, καθώς για πρόκριση στην επόμενη φάση πρέπει να καταλάβουν την 1η θέση.

Οι αντίπαλοι για τις Κορ-2 είναι: Αμαζόνες Αχαρνών, Γ.Σ. Ωρωπού, Α.Ο. Θρακομακεδόνων, Α.Ο. Διονύσου, Α.Σ. Αίολος Φυλής, Α.Ο. Άνοιξης, Α.Σ. Σχολή Μωραΐτη, Μελισσιακός Α.Ο., Φ.Ο. Βριλησσίων.

Οι αντίπαλοι των Κορ-3 είναι: Α.Ε. Αμπελοκήπων, ΔΑΣ Αραφήν, ΣΦΑ Μελισσίων «Ο Φοίβος», Α.Ο. Ζεύς Ερυθρού, ΑΕΚ, Α.Σ. Κολλεγίου Ντερή, Α.Ο. Δεξαμενή Μεταμόρφωσης, ΠΑΚ Χαλανδρίου, Α.Ο. Μαρκοπούλου, Α.Ε. Γκράβας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet