Ήττα – ψυχρολουσία για Κηφισιά από τον Ατσαλένιο
Αθλητισμός

Ήττα – ψυχρολουσία για Κηφισιά από τον Ατσαλένιο

Ψυχρολουσία για την Κηφισιά στη δεύτερη αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, καθώς γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Ατσαλένιο με σκορ 1-2. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων δεν είχε άσχημη εμφάνιση, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν της… συγχώρησαν τα λάθη που έκανε.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και στο 15΄ ο Καρακώστας με κεφαλιά ανάγκασε τον Γιαγκιόζη να αποκρούσει σε κόρνερ. Στο 2ο΄, μετά από ωραία ατομική ενέργεια και πάσα του Φαρινόλα, ο Χαϊκάλης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στο 32΄ ήταν η σειρά του Ατσαλένιου να απειλήσει την εστία του Γουμάγια, αλλά το σουτ του Τριανταφύλλου πέρασε άουτ, ενώ ανάλογη κατάληξη είχε το σουτ του Μπουτσάκη στο 50΄. Ωστόσο, οι δύο παίκτες ήταν οι πρωταγωνιστές της ισοφάρισης, με τον Μπουτσάκη να γυρίζει ωραία την μπάλα στον Τριανταφύλλου και ο τελευταίος στο 63΄ να τη στέλνει στα δίχτυα του Γουμάγια.

Το… πικρό κερασάκι στην τούρτα για τους «Κηφισιώτες» μπήκε στο 77΄ με τον Χατζηανδρέου να σημαδεύει με κάθετη μπαλιά τον Ρουμπάκη κι αυτόν να ευστοχεί κάνοντας το 1-2.

Κηφισιά (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Γουμάγιας, Χαλκιάς, Παλιαρούτας (75΄ Παναγιωτόπουλος), Τεγούσης, Καρακώστας, Μαγγίνας, Χαϊκάλης, Μουσταφίσης, Κυριαζής, Μακρίδης, Φαρινόλα (30 λόγω τραυματισμού Παπάζογλου).

Ατσαλένιος (Βασίλης Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Καρβελάς, Ρουμπάκης, Παπαδομιχελάκης, Πετράκης, Σταθόγλου, Φραγκιαδάκης (81΄ Βρεττός), Χατζηανδρέου, Αμπντουραχμάνι (89΄ Σακλαμάκης), Τριανταφύλλου, Μπουτσάκης (70΄ Χαρίτος).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet