Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του ΑΟΠ Κηφισιάς
Αθλητισμός

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του ΑΟΠ Κηφισιάς

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ξεκινά τη διάθεση των καρτών μέλους και των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 στη Volley League.

Με γνώμονα τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και έχοντας ως στόχο την προώθηση του αθλήματος, ο ΑΟΠ Κηφισιάς θέτει σε κυκλοφορία τις κάρτες μέλους και τις κάρτες διαρκείας σε προσιτές τιμές. Μάλιστα για πρώτη φορά υπάρχει και οικογενειακή κάρτα διαρκείας (τριών ατόμων) ώστε να βρίσκονται στο Ζηρίνειο ακόμα περισσότεροι γονείς και παιδιά. Ειδική τιμή για τους εντός αγώνες της Κηφισιάς υπάρχει και για τους φοιτητές.

Η διάθεση των καρτών μέλους και καρτών διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου στο Ζηρίνειο (Λεωφόρος Κηφισιάς 192, στο νέο κλειστό γυμναστήριο). Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στον αριθμό τηλεφώνου 6948 885519, ή να αποστέλλουν ηλεκτρονικό μήνυα στο e-mail [email protected].

Το κόστος των καρτών ανά κατηγορία:

  • Οικογενειακή κάρτα: 100 ευρώ
  • Κάρτας μέλους: 100 ευρώ
  • Κάρτα διαρκείας: 50 ευρώ
  • Κάρτα φοιτητή: 30 ευρώ

Οι κάρτες διαρκείας ισχύουν για τους φιλικούς αγώνες και για όλους τους εντός έδρας του πρωταθλήματος της Volley League, του Κυπέλλου Ελλάδος και του League Cup.

Το οικογενειακό εισιτήριο ισχύει για παιδιά έως και 15 ετών.

Αναφορικά με τα προνόμια της κάρτας μέλους, αυτά αναμένονται να ανακοινωθούν σύντομα από τον ΑΟΠ Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet