Ιδανικό ξεκίνημα για Παίδες κι Εφήβους του Πανερυθραϊκού
Αθλητισμός

Ιδανικό ξεκίνημα για Παίδες κι Εφήβους του Πανερυθραϊκού

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχουν ξεκινήσει οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους Παίδες και τους Εφήβους του Πανερυθραϊκού στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ, κλέβοντας γι΄ άλλη μια φορά τις εντυπώσεις και καταδεικνύνοντας με τον πιο ουσιαστικό τρόπο τη σκληρή δουλειά, τη σοβαρότητα και υπευθυνότητα που εξακολουθεί να χαρακτηρίζει τα Τμήματα Υποδομών του σωματείου, όπως αναφέρεται στον λογαριασμό του στο facebook.

Η ομάδα του Παιδικού επιβλήθηκε, με την ολοκλήρωση και της 3ης αγωνιστικής, και έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, της αντίστοιχης ομάδας του Κ.Ο. Χολαργού στην παράταση, με σκορ 73-72, ενώ στις προηγούμενες δύο αγωνιστικές επικράτησε του Γ.Σ, Προμηθέα, με σκορ 65-22 (1η αγωνιστική) και του Γ.Σ. Λαυρίου, με σκορ 78-48 (2η αγωνιστική).

Αντίστοιχα, η ομάδα των Εφήβων επικράτησε στις 27/9, με την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής, της Κ.Ο. Χολαργού με σκορ 59-57, ενώ στην προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε της αντίστοιχης ομάδας της ΑΕΝΚ με τελικό σκορ 54-46 (2η αγωνιστική).

Να σημειωθεί ότι η ομάδα των Εφήβων στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος πραγματοποίησε το ρεπό της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet