Ο Δήμος Κηφισιάς… έτρεξε για κάλο σκοπό
Αθλητισμός

Ο Δήμος Κηφισιάς… έτρεξε για κάλο σκοπό

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή στους αγώνες δρόμου «Under Armour Run Kifissia City Challenge» που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 στον Δήμο Κηφισιάς. Η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον για τους αγώνες ήταν μεγάλη από την πρώτη κιόλας ημέρα που ανακοινώθηκε η διεξαγωγή τους και μάλιστα οι συμμετοχές ξεπέρασαν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα γεωγραφικά όρια του Δήμου.

Οι αγώνες δρόμου διεξήχθησαν εντός των ορίων του Δήμου, αναδεικνύοντας την οικολογική αξία των μαγευτικών διαδρομών σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη. Οι συμμετέχοντες, μάλιστα, είχαν τη χαρά να θαυμάσουν το πανέμορφο δάσος Φασίδερη, μέρος της διαδρομής του αγώνα.

Η διοργάνωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση της ΑΜΚΕ «Άγγιγμα ζωής», η οποία παρέχει υπηρεσίες κοινωνικού και προνοιακού χαρακτήρα σε ογκολογικούς ασθενείς και στο οικείο περιβάλλον αυτών.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γ. Θωμάκος
Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γ. Θωμάκος

Οι αγώνες έγιναν υπό την παρουσία του δήμαρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, του προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δ. Βικέλας» Σταύρου Ζαπάντη, του αντιπροέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δ. Βικέλας» και υπευθύνου Αθλητισμού Αχιλλέα Κουρέπη, του αντιδημάρχου Νέας Ερυθραίας Μιχάλη Καυγαλάκη, των δημοτικών συμβούλων Γιάννη Παντελεάκη και Γιώργου Κομιανού, μαθητών και γονέων, με τους συμμετέχοντες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Οι μικροί αθλητές συμμετείχαν χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση και αγκάλιασαν με αγάπη τη σπουδαία αυτή αθλητική γιορτή. Τα 300 νέα παιδιά που συμμετείχαν κάλυψαν την διαδρομή των 1000 μέτρων.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλάμβανε εκτός από τον Ημιμαραθώνιο, αγώνες 10 και 5 χλμ. Μάλιστα στους αγώνες αυτούς έδωσαν δυναμικό «παρών» κορυφαίοι αθλητές, όπως ο Περικλής Ιακωβάκης Παγκόσμιος Πρωταθλητής Στίβου και ο Mιχάλης Καλομοίρης αθλητής που συμμετείχε στον Μαραθώνιο Δρόμο στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Την ολοκλήρωση των διαδρομών ακολούθησε απονομή μεταλλίων στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας και αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες.

Αυτή η μεγάλη γιορτή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη σημαντική συμβολή της Τροχαίας Κηφισιάς, του διοικητή Τροχαίας Κηφισιάς Γιάννη Δημητρακόπουλου και των τροχονόμων της, του ΟΑΣΑ, των υπαλλήλων του Δήμου Κηφισιάς για την εθελοντική συμμετοχή τους που, όπως ενημερώνει ο Δήμος, ήταν καταλυτική για τη διεξαγωγή του Αγώνα.

Την επιμέλεια της διοργάνωσης των αγώνων είχε αναλάβει η εταιρεία All About Running.

Οι αγώνες δρόμου «Under Armour Run Kifissia City Challenge» ολοκληρώθηκαν  αφήνοντας σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις και δημιουργώντας τις ομορφότερες φυσικές εικόνες από τον Δήμο Κηφισιάς.

Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου:

Ο Δήμος Κηφισιάς με σχετική ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές της διοργάνωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet